OnePlus 8 Pro, Lansman Öncesinde Kanlı Canlı Görüntülendi

31
6
5
3
2
OnePlus, bugün yeni amiral gemisi telefonları OnePlus 8 ve OnePlus 8 Pro'yu tanıtacak. Bir YouTuber, serinin güçlü üyesi OnePlus 8 Pro'yu lansman öncesinde gösterdi.

Hong Kong merkezli akıllı telefon üreticisi OnePlus, bugün düzenleyeceği bir etkinlikle birlikte OnePlus 8 serisinin tanıtımını gerçekleştirecek. OnePlus 8 serisi amiral gemisi akıllı telefonların en güçlü üyesi OnePlus 8 Pro'nun görüntülendiği bir video, lansman öncesinde ortaya çıktı.

YouTuber Marques Brownlee, Twitter hesabından paylaştığı bir videoda OnePlus 8 Pro'nun dış tasarımını ve arayüzünü ortaya koydu. Brownlee videoda, telefonun 120 Hz yenileme hızında çalıştığını, ayrıca bu yenileme hızını 240 Hz dokunmatik örnekleme ile 1440p QHD+ çözünürlükte sunabildiğini de gösteriyor.

120 Hz yenileme hızı ve daha parlak bir ekran

oneplus 8 pro

Ayarlar kısmında, cihazın 120 Hz veya 60 Hz yenileme hızı seçeneklerine sahip olduğu ve 90 Hz seçeneği sunmadığını görüyoruz. OnePlus 8 Pro'nun kavisli AMOLED ekran, HDR10+ desteği de sunuyor. Akıllı telefonun parmak izi okuyucusu yine ekranın altında yer alıyor. Brownlee, ekranın "geçen yılki modellere göre belirgin şekilde daha parlak" olduğunu da sözlerine ekledi.

Videoda OnePlus 8 Pro, detayları gizlemek için tasarlanmış özel bir kılıfla gösteriliyor. Arkadaki kamera sayısı belli olmasa da dikey bir kurulumla karşımıza çıkması bekleniyor. Artık OnePlus'ın yeni telefonu duyurmasını beklemekten başka yapacağımız bir şey kalmadı.

OnePlus 8 Pro'nun gösterildiği video:

Kaynak : https://www.androidcentral.com/oneplus-8-pro-hands-video-shows-devices-award-winning-display
31
6
5
3
2
Emoji İle Tepki Ver
31
6
5
3
2