OnePlus, OnePlus Watch ile Akıllı Saat Pazarına Girmeye Hazırlanıyor

15
3
2
0
0
Çin merkezli teknoloji üreticisi OnePlus'ın, 'OnePlus Watch' olarak adlandırılması beklenen akıllı saati IMDA sertifika listesinde ortaya çıktı. Şirketin akıllı saatinin, bu yılın sonlarında OnePlus 8T ve yeni OnePlus Nord ile birlikte tanıtılması bekleniyor.

Bu yılın başlarında piyasaya sürdüğü OnePlus Nord'u ile tekrardan orta sınıf akıllı telefonlar üretmeye başlayan OnePlus, bir yandan da diğer sektörlerde varlık göstermeye devam ediyor. Piyasaya sürdüğü OnePlus TV'ler ile akıllı TV pazarındaki ürün portföyünü her geçen gün genişleten Çinli firma, şimdiyse yeni bir pazara girmeye hazır gibi görünüyor: akıllı saatler.

Geçtiğimiz günlerde IMDA sertifika listesinde 'OnePlus Watch' adıyla bir cihaz ortaya çıktı. 'W301GB' model adıyla 'Giyilebilir Saat' olarak listelenen cihazın özellikleri, yazılımı ya da tasarımına dair herhangi bir bilgi yer almıyor. Bu noktada saatin büyük olasılıkla Google'ın Wear işletim sistemini çalıştıracağını ve Snapdragon Wear 4100 platformunu kullanacağını varsayabiliriz.

OnePlus, yeni akıllı saatini bu yıl sonunda piyasaya sürebilir:

OnePlus Watch

OnePlus'ın potansiyel bir akıllı saat üzerinde çalıştığını ilk kez duymuyoruz. 2016 yılında Çinli üretici, bir akıllı saat geliştirdiğini doğrulamıştı ancak şirket, yarı hazır bir ürünle piyasaya girmek istemedi. Gelen son haberlere bakacak olursak OnePlus, aradan geçen yaklaşık 4 yılın ardından gelişmeye devam eden giyilebilir teknoloji sektörüne giriş yapmak için hazır görünüyor.

OnePlus'ın büyük ilgi uyandıran yeni akıllı saatini ne zaman piyasaya süreceği bilinmiyor. Ancak bir varsayım yapacak olursak şirket, bu yıl sonu OnePlus 8T serisi ve daha uygun fiyatlı bir Nord cihazın yanında yeni OnePlus Watch akıllı saatini de piyasaya sürebilir.

Son dönemlerin en formda teknoloji üreticisi OnePlus, ürün portföyünü geliştirmeye devam ediyor. Bu yılın başlarında tanıtılan OnePlus Nord ile tekrardan uygun fiyatlı telefon üretmeye başlayan firma, ayrıca akıllı TV ve kablosuz kulaklık alanlarında da varlık gösteriyor.

Kaynak : https://www.xda-developers.com/oneplus-watch-smartwatch-rumor
15
3
2
0
0
Emoji İle Tepki Ver
15
3
2
0
0