OnePlus, Yeni Reklamında Apple ve Samsung’u Fena Trolledi

88
20
6
2
2
Pop-up kameraya sahip yeni OnePlus 7 Pro’nun reklamında OnePlus, Apple ve Samsung’a sataşmaktan geri durmadı.

Karşılaştırmalı reklamlar her zaman için ilgi çekici olmuş ve insanların aklında kalmıştır. Tabii ki reklamın başarılı olması için iyi yapılması da gerekir. OnePlus’ın yeni reklamı da bunlardan biri.

OnePlus’ın en önemli özellikleri arasında 6.7 inçlik AMOLED ekran yer alıyor. 1440p çözünürlüğe sahip olan bu ekranın en boy oranı da 19.5:9 ve video izlemek için ideal bir yapıya sahip. Ayrıca 90Hz yenilenme hızıyla da oldukça akıcı bir oyun tecrübesi sunuyor.

Peki bu ekranda ne yok? Yeni reklamda başarılı şekilde belirtildiği üzere çentik yok, ekranda kamera deliği yok, ekranın bütünlüğünü bölen hiçbir yapı yok. Reklamda, bu tür delik ya da çentiklerin resimlere bakarken, görsel içerikle ilgilenirken ne kadar rahatsız edici olabileceğinin üzerinde duruldu.

Oppo Reno gibi OnePlusz Pro 7’nin de pop-up adı verilen, açılabilir kamerası var. Bu kamera ile 16 megapiksel görüntü çekmek mümkün. Böylece ekranda delik açmadan da telefon üretilebiliyor. OnePlus’ın avantajı, benzer telefonların girmediği ya da giremediği ABD gibi pazarlara da ulaşmayı başarmış olması.

OnePlus 7 Pro’nun ABD’de satışa çıkan versiyonu, 8 GB RAM ve 256 GB hafıza ile satılacak. Telefonun fiyatı ise 699 dolar olacak. Telefonun modellerine bağlı olarak fiyat değişebilecek.

Söz konusu 15 saniyelik reklamı aşağıda izleyebilirsiniz.

Kaynak : https://www.phonearena.com/news/New-ad-for-the-OnePlus-7-Pro-focuses-on-its-fabulous-display_id116348
88
20
6
2
2
Emoji İle Tepki Ver
88
20
6
2
2