PlayStation 5'in Beyaz Renkli Plakalarının Monte Edilmeden Önceki Hali Açığa Çıktı

73
17
16
16
15
PlayStation 5'le ilgili bazı görseller gün yüzüne çıktı. PlayStation 5'in en dış katmanındaki beyaz renkli plakaların konsola monte edilmeden önceki halini gösteren görseller, Sony'nin PlayStation 5'te perçinleme yapacağını ortaya koyuyor.

Oyunseverlerin son dönemlerdeki bir numaralı gündem maddesi, hiç şüphesiz Japonya merkezli teknoloji devi Sony. Bunun nedeni ise şirketin yıl sonunda, yeni oyun konsolu PlayStation 5'i oyunseverlerin beğenisine sunacak olması. Kısa bir süre önce tasarımıyla tanışma imkanı yakaladığımız konsol, şimdi dikkate değer bir konuyla karşımıza çıktı. 

Sony, PlayStation 5 tasarımında yüksek bir yapı tercih etti. Hatta bazı mizahşör oyunseverler, bu oyun konsolunun uzaktan bir gökdelene benzediğini ifade edip, buna uygun PhotoShop çalışmaları yaptılar. Şimdi sızdırılan bazı görsellerse PlayStation 5'in bu çok tartışılan dış kasasının monte edilmeden önceki halini gösteriyor. 

PlayStation 5

PlayStation 5'in beyaz renkli plakaları, aslında sistemden ayrı bir şekilde oluşturulmuş. Üreticiler, bu plakaları konsola ait parçaları içeren bölümün üzerine en son aşamada monte ediliyor. İşte sızdırılan görseller de bu plakaların monte edilmeden önce nasıl görüldüğünü ve nasıl monte edildiğini gösteriyor. Paylaşılan görüntüler, Sony'nin PlayStation 5'te perçin kullandığını gözler önüne seriyor.

İşte PlayStation 5'in plakalarına ait sızdırılan görseller

PlayStation 5

PlayStation 5'le ilgili olarak ortaya atılan iddialarda, PlayStation 5'in sadece beyaz renkte olmayacağı ifade ediliyordu. Hatta Sony de bu konuyla ilgili bazı açıklamalar yaparak söz konusu iddiaları doğrulamıştı. İşte yukarıda görmekte olduğunuz görseller de bunun açık bir göstergesi. Sony, beyaz renkli plakaların farklı versiyonlarını tasarlayarak donanımın üzerine perçinleme işlemi uygulayabilir.

Sony'nin hangi renklere sahip PlayStation 5 satacağı şu an için bilinmiyor. Ancak şunu açıkça söylemek gerekiyor ki oyunseverler, beyaz ya da farklı renge sahip olan bir PlayStation 5'e sahip olduktan sonra, bu plakaları farklı renklerle değiştiremeyecekler. Çünkü perçinlenmiş yapıyı kırmadan çıkarmak zor olacak. Bu durum, PlayStation 5'in içinin açılmasının da zor olacağının bir göstergesi.

Kaynak : https://www.pushsquare.com/news/2020/07/rumour_ps5_shell_pictures_leak_showing_outer_white_casing_in_the_wild
73
17
16
16
15
Emoji İle Tepki Ver
73
17
16
16
15