15
1
1
1
0

Xiaomi'nin alt markası olarak bildiğimiz POCO, uygun fiyatı ve özellikleriyle dikkat çeken yeni akıllı telefonu POCO X3 NFC'yi geçtiğimiz günlerde ülkemizde satışa sunmuştu. Uygun fiyatına rağmen iddialı özellikleriyle önümüzdeki günlerin yeni fiyat/performans kralı olması beklenen POCO X3 NFC, şimdiden ülkemizdeki birçok kullanıcının radarına takılmış durumda.

Biz de bu içeriğimizde günümüzün en merak edilen akıllı telefonlarından olan POCO X3 NFC'yi inceliyoruz. Dilerseniz sözü daha fazla uzatmadan cihazın tasarımına, neler sunduğuna ve fiyatına daha yakından göz atalım.

POCO X3 NFC neler sunuyor?

POCO X3 NFC

6,67 inçlik Full HD+ IPS LCD ekranla gelen POCO X3 NFC, 120 Hz ekran yenilemenin desteklendiği bu ekran üzerinde delikli tasarıma sahip 20 MP çözünürlüğünde bir ön kameraya sahip. Corning Gorilla Glass 5 ile korunan ekran aynı zamanda %84,6'lık ekran/gövde oranını bizlere sunuyor.

Telefonu arka tarafa çevirdiğimizde tasarım anlamında oldukça hoş görünen dörtlü kamera modülü bizleri karşılıyor. 64 MP'lik geniş açı sensörü, 13 MP'lik ultra geniş açı sensörü ve 2'şer MP'lik makro ve derinlik sensörlerinden oluşan kamera sistemi, piyasadaki rakiplerine kıyasla oldukça başarılı sonuçlar ortaya koyuyor.

Son olarak donanım özelliklerinden de bahsedecek olursak gücünü Snapdragon 732G yonga setinden alan POCO X3 NFC, 6 GB RAM ve 64 / 128 GB dahili depolama seçeneklerini kullanıcılara sunuyor. Yazılım tarafında kutusundan Android 10 tabanlı MIUI 12 ile birlikte çıkan cihaz, pil tarafındaysa 33 W hızlı şarj destekli 5.160 mAh'lik bir bataryayı bünyesinde barındırıyor.

POCO X3 NFC özellikleri

Videonun çekildiği tarih itibarıyla POCO X3 NFC'nin 64 GB depolamaya sahip versiyonu ülkemizde 3.000 TL, 128 GB depolamaya sahip versiyonu ise 3.200 TL'den satışa sunuluyor. Telefon hakkında daha fazla bilgi almak için hemen yukarıdan videomuzu izleyebilirsiniz.

15
1
1
1
0
Emoji İle Tepki Ver
15
1
1
1
0