Yapımcıların İşi Gücü Bırakıp Bir An Önce Bilgisayara Getirmesi Gereken 5 PS4 Oyunu

80
19
3
2
1
Sony, yakın zamanda yeni nesil oyun konsolu PlayStation 5’i piyasaya sürecek. PS4’e veda etmeye hazırlandığımız şu günlerde, bilgisayarda da görmekten keyif alacağımız 5 PS4 Exclusive oyununu derledik.

PlayStation oyun konsolları çok uzun zamandır dünyanın dört bir yanında oyuncuların iyi vakit geçirmesini sağlıyor. Oyun piyasasındaki rekabette kendisine bir avantaj yaratmak isteyen Sony, oyunculara kendi konsolun özel oyunlar sunuyor. 

Yeni PlayStation 5’lerin artık ufukta gözüktüğü ve yavaş yavaş PS4’lere veda etmeye hazırlandığımız bugünlerde, PS4 için özel olan ancak bilgisayarda da görmek istediğimiz oyunları derledik.

PC'ye çıksa çok fazla satacak 5 PlayStation Exclusive oyunu

Bloodborne

bloodborne

Dark Souls serisinin ne kadar başarılı olduğunu ve bilgisayarda ne kadar sadık bir oyuncu kitlesi oluşturduğunu hepimiz biliyoruz. Bloodborne ise daha hızlı yapısı ve türü etkileyen dinamikleriyle neredeyse üzerinde düşünmeden uyarlanması gereken bir seri. Gelecek grafik güncellemeleri de cabası olacaktır.

Days Gone  

days gone

Her ne kadar bir AAA oyun olarak tasarlanmış olsa da motosikletle ve zombilerle dolu olan Days Gone yaşanan sorunlar ve hikayenin zayıflığı nedeniyle tutmadı. Yine de sunduğu dünya hiç fena değildi. Bilgisayar oyuncularının bu oyunu modlayarak bambaşka şeylere dönüştürmesi ve sorunlarını çözmesi ise oyuna yeni bir fırsat yaratabilir.

God of War

god of war

Kratos’un yolculuğunu bilmeyen oyuncu herhalde yoktur. O mitoloji senin bu mitoloji benim gezip nerede bir canavar, bir yarı tanrı, bir tanrı var kendilerine musallat olan Kratos, oyun sektörünün en popüler kahramanlardan biri. Oyunun sahip olduğu açık dünya ögeleri ve geniş evren, God of War serisini PC için ideal hale getiriyor.

The Last of Us

the last of us

Naughty Dog’un ikinci oyunda yarattığı bütün karmaşaya rağmen özellikle ilk Last of Us oyunu çok büyük başarı yakalamış ve pek çok da olumlu eleştiri almıştı. Oyunun bilgisayara gelmesi durumunda hazırlanacak seri paketleri ikinci oyunun da daha geniş kitlelere ulaşmasını sağlayacaktır.

Ghost of Tsushima

ghost of tsushima

Açık dünya bir aksiyon oyunu olan Ghost of Tsushima, PS4’ün son özel oyunuydu. Anlatım tekniği ve dövüş mekanikleriyle benzerlerinden ayrılan oyun, genel olarak baktığımızda belki de bilgisayar oyuncularının en çok tercih edeceği yapım olacaktır. 

PlayStation oyunlarının bilgisayara gelmesi bazen yıllar sürebiliyor. Belki de gelecekte bu oyunları gerçekten de PC’de görürüz. Sizin listeye eklemek istediğiniz oyunlar var mı?

Kaynak : https://gamerant.com/ps4-exclusives-pc-ghost-of-tsushima-the-last-of-us-god-of-war-bloodborne-days-gone/
80
19
3
2
1
Emoji İle Tepki Ver
80
19
3
2
1