16
7
3
3
0

Japonya merkezli teknoloji devi Sony, yeni nesil oyun konsolu PlayStation 5'i nihayet geçtiğimiz günlerde ülkemizde satışa sunuldu. Konsolun 8.299 TL'lik satış fiyatı açıklandığı günden bu yana tartışılıyor olsa da oyunseverlerden yoğun ilgi gördüğü söylenebilir zira konsol satışa sunulduğu gün tüm stoklar tükendi.

Gerek yüksek fiyatlar gerekse stok problemleri nedeniyle PlayStation 5'e erişemiyorsanız üzülmenize gerek yok. Oyunculara kendi PlayStation 5'lerinin kutu açılışını yapabilecekleri bir tür simülasyon oyunu geliştiren Alex Grade, geliştirdiği bu simülasyon oyununu ücretsiz bir şekilde sunuyor. Biz de bu oyunu indirip sizler için denedik.

Ücretsiz PlayStation 5 kutu açılışı yapabileceğiniz oyun: PS5 Simulator

PS5 Simulator

Hand Simulator'dan da hatırlayacağınız tarzda bir simülasyon oyunu olan PS5 Simulator'da yapmamız gereken şey, etraftaki öğeleri kullanarak PlayStation 5'imizi kutusundan çıkarıp kurmak. Kulağa oldukça basit görünse de bu tür simülasyon oyunlarının bazen oldukça can sıkıcı olabileceğini unutmamak gerekiyor.

10-15 dakikalık kısa bir oyun deneyimi vadeden PS5 Simulator'da işe kapımıza gelen konsolu almakla başlıyoruz. Sonrasında çevredeki öğeleri kullanarak konsolumuzu kutusundan çıkarıyoruz ve ardından kabloları televizyona bağlıyoruz. DualSense ve modemi de bağladıktan sonra konsolumuz hazır hâle geliyor ve simülasyon burada sona eriyor.

PS5 Simulator

PS5 Simulator'da yapabileceklerimiz ne yazık ki bu kadarla sınırlı ve gerçek bir oyun deneyimi vadetmiyor. Elbette, PlayStation 5'in yerini tutmaz ancak yine de bu deneyimi yaşamak istiyorsanız buradaki bağlantıyı kullanarak PS5 Simulator'ı ücretsiz bir şekilde indirebilir, oyun hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak için hemen yukarıdan videomuzu izleyebilirsiniz.

16
7
3
3
0
Emoji İle Tepki Ver
16
7
3
3
0