PUBG Mobile'ın 10. Sezonuyla Gelecek Yenilikler Ortaya Çıktı

165
31
22
16
16
PUBG Mobile'ın 9. sezonu, 7 Kasım itibarıyla son bulacak. Oyunseverler, 10. sezonu büyük bir heyecanla beklerken şimdi, ortaya bazı bilgiler çıktı. Ortaya çıkan bilgiler, oyunun 10. sezonundaki yenilikleri gösteriyor.

2017 yılında hayatımıza giren ve oyun sektörünün kurallarını baştan yazan PUBG, hala çok ciddi bir oyuncu kitlesine sahip. Oyunun orijinalinden sonra piyasaya sürülen mobil ve lite sürümler de en az oyunun kendisi kadar popüler ve milyonlarca oyunsever tarafından aktif olarak oynanıyor. Hal böyle olunca da oyunla ilgili yaşanan her gelişme, oyunseverleri heyecanlandırıyor. 

PUBG Mobile'ın 9. sezonu, 7 Kasım'da sona erecek ve oyunseverler bu sezonun ardından 10. sezona geçiş yapacaklar. Tencent, konuyla ilgili henüz resmi bir açıklama yapmadı ancak şimdiden oyunun 10. sezonuyla ilgili bilgiler ortaya çıkmaya başladı. Bilgiler, geçmiş dönemlerde sızdırdığı bilgilerle nam salan "Mr. Ghost Gaming" isimli bir YouTube kanalına ait.

PUBG Mobile

Mr. Ghost Gaming tarafından paylaşılan bilgilerle PUBG Mobile'ın 10. sezonundaki yeniliklerin en azından bir bölümü ortaya çıkmış durumda. Paylaşılan bilgilere göre PUBG Mobile'ın yeni sezonu; yeni kıyafetler, yeni silahlar, yeni ifadeler, yeni silah kaplamaları ve yeni bir tema ile birlikte gelecek. Dilerseniz şimdi, oyuna gelecek olan bazı yeniliklere detaylıca bakalım.

Yeni silah: MP5K

MP5K

Hafif makineli silah türünde karşımıza çıkan MP5K, 10. sezonla birlikte PUBG Mobile'daki yerini alacak. 9 mm'lik mermi kullanacak olan silahın, sadece Vikendi haritasında bulunacağı ifade ediliyor. Bu silah Vector'e oranla daha fazla hasar verecek ancak atış hızı, biraz daha düşük olacak.

M249 için yeni kaplama

M249

Oyundaki ağır silahlardan bir tanesi olan M249, PUBG Mobile'ın 10. sezonu ile birlikte yeni bir kaplamaya sahip olacak. Siyah, sarı ve kırmızı renklerle bezenmiş olarak karşımıza çıkan bu kaplama, oyunun sezon numarasını da gösteriyor.

Yeni ifadeler

PUBG'nin 10. sezonu ile birlikte oyunseverler, çok sayıda yeni ifadeye sahip olabilecekler. Yeni ifadeleri inceleyebilmek için haberimizin sonunda vereceğimiz videoyu 3. dakikasından itibaren izleyebilirsiniz.

Yeni kostüm seçenekleri

PUBG Mobile yeni kostümler

Oyuna getirilecek olan yeni kostümlerden en azından bazıları yukarıda göründüğü gibi olacak. Ortaya çıkan bu kostümler oyuna kimi zaman biraz daha tarihi bir doku katarken kimi zaman ise uzay çağını temsil ediyor gibi görünüyor.

Yeni sezonun teması

Pubg Mobile tema

YouTube kanalının iddialarına göre yeni sezonun teması, daha çok Afrika'nın kurak çöllerini andıracak. Özellikle Miramar haritasını seven oyuncular, bu temadan fazlasıyla keyif alacaklardır.

YouTube kanalı, geçtiğimiz dönemlerde de benzer sızıntıları ortaya çıkartmış ve paylaştığı bilgiler daha sonradan doğrulanmıştı. Dolayısıyla bu bilgilerde de doğruluk payı olması yüksek ihtimal. Ancak şu an için PUBG Mobile'ın yeni sezonuyla ilgili resmi bir bilgi söz konusu değil.

Geliştirici ekip, yenilikleri bunlarla sınırlı tutabileceği gibi oyuna çok daha fazla yeni özellik kazandırıp oyunseverlerin ilgisini daha da çok çekmek de isteyebilir. Dilerseniz artık sizleri, bu sızıntının gösterildiği video ile baş başa bırakalım.

Kaynak : https://beebom.com/pubg-mobile-season-10-details-leaked/
165
31
22
16
16
Emoji İle Tepki Ver
165
31
22
16
16