PUBG'nin Mimarı PlayerUnknown, Oyundan Uzaklaşarak Yeni Projelere Odaklanacak

57
17
12
6
5
Oyunun geliştiricisi Brendan Greene, PUBG'nin geliştirici ekibinden ayrılarak yeni bir projeye gireceğini duyurdu.

PlayerUnkown’s Battlegrounds’ın yaratıcısı Brendan Greene (PlayerUnkown), popüler Battle Royale oyunun günlük operasyonlarından uzaklaşacak ve PUBG Corp.’un himayesinde özel projelere odaklanacak. Greene, bu gelişmeyi Twitter hesabından yaptığı paylaşımla takipçilerine duyurdu.

"Ve şimdi tamamen farklı bir işe girişiyorum..."

Greene, “PUBG’de danışman olarak göreve devam edeceğim. Fakat oyunun geliştirme safhası, Taeseok Jang ve geçtiğimiz üç yılda çalışmaktan onur duyduğum harika ekip tarafından yürütülecek. Ekibin bu yıl için harika planları var ve sizinle daha fazlasını paylaşmak için sabırsızlanıyorum!” ifadelerini kullandı. Kendi geleceğine de değinen Greene, “Devam edecek olursak Seul yerine Amsterdam’da yer alacağım ve yepyeni bir oyun geliştirme birimine katılacağım” açıklamasında bulundu.

Greene yeni pozisyonuyla birlikte tüm odağını; keşfetmeye, tecrübe edinmeye ve yeni teknolojiler geliştirmeye kaydıracağını söylüyor. Bu yeni tecrübeler, ilerleyen zamanlarda PUBG’ye geri dönüş olarak katkı sağlayabilir. Ayrıca Greene'in yepyeni bir oyunla karşımıza çıkma ihtimali de var. Bulunduğumuz noktada, bundan sonraki süreç hakkında ne yazık ki daha fazla bilgiye sahip değiliz. Hatta tüketicilerle paylaşılacak bir ürün gelip gelmeyeceğini bile bilmiyoruz. Ancak bunun PUBG için büyük bir değişim olacağı kesin.

Kaynak : https://www.gamespot.com/articles/pubg-creator-steps-back-from-game-announces-new-fo/1100-6465550/
57
17
12
6
5
Emoji İle Tepki Ver
57
17
12
6
5