PUBG Oynayan Abla ve Kardeş, Eşlerini Terk Edip Oyunda Tanıştıkları Kişiye Kaçtılar

252
38
13
8
8
22 yaşındaki Ayşen Daşgın ve 17 yaşındaki kardeşi R.K., birer not bırakıp işlerini terk ettiler. İhbar ve yapılan soruşturma üzerine abla ve kardeş, olayın ardından PUBG oynarken tanıştıkları kişinin Osmaniye’deki evinde bulundu. Olaydan önce abla 4 yıldır, kardeşi ise 1 yıldır evliydi.

Oyundan doğan aşkların sayısında zaten bir artış var ama bu aşklardan dolayı evliliklerin bozulmasına da alışacağız gibi görünüyor. Kütahya’da yaşayan ve 4 yıldır evli olan 22 yaşındaki Ayşen Daşgın ve 1 yıldır evli olan 17 yaşındaki kardeşi R. K., kocalarına not bırakıp evlerinden ayrıldı. 

Polise yapılan şikayet üzerine aramalar başlatıldı. Kardeşler eşlerine “Benimle ilgilenmedin ve kahvelere gittin. Evlilik buraya kadar” ve “Gittiğin işten dolayı çok değiştin, seni istemiyorum” yazılı notlar bırakmışlardı. Olayın ardından polis soruşturma başlattı. Abla ve kardeş, PUBG oynarken tanıştıkları kişinin evinde bulundular.

pubg

Osmaniye İl Emniyet Müdürlüğü, başlatılan soruşturma kapsamında ekiplerin, öncelikle ihbar üzerine bir dükkana gittiklerini açıkladı. Bu dükkanın H.Y. isimli bir şahsa ait olduğu tespit edildi. Açıklamalara göre H.Y, abla ve kardeşle PUBG oynarken tanıştığını belirtti. İfadesine göre kardeşler, H.Y’nin annesiyle birlikte yaşadığı evde kalıyordu. 

H.Y’nin evine giden ekipler, abla ve kardeşi söylendiği gibi evde buldular. 1 yıldır evli olan kardeş R.Y, yaşı küçük olduğu gerekçesiyle Çocuk Şube Müdürlüğü’ne teslim edildi. Resmi açıklamalara göre abla ve kardeş zorla alıkoyulmadılar ya da darp edilmediler, Kütahya’dan Osmaniye’ye kendi rızaları ile gittiler.

Yapılan işlemlerin ardından kardeş R.K, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne teslim edildi. Abla A.D, bilgileri alındıktan sonra serbest bırakılırken, şüpheli H.Y. de ifade verdikten sonra serbest bırakıldı.

252
38
13
8
8
Emoji İle Tepki Ver
252
38
13
8
8