Rambo V: Last Blood Filminden Yeni Fragman Geldi

20
4
2
2
0
Sylvester Stallone’un efsanevi karakterlerinden olan Rambo, beşinci kez beyaz perdeye dönüyor. Bu savaşı John Rambo başlatmadıysa da o sona erdirecek.

John Rambo, Sylvester Stallone’un oynadığı ve kendi döneminde aynı anda hem Polat Alemdar hem John Wick olabilen, kaslı ve her şeyi döven aksiyon karakteridir. O kadar dikkat çekici bir filmdir ki ülkemizde bir dönem pek çok kişinin takma adı Rambo olmuştur.

Serinin önceki filmlerinde, çeşitli ülkelerde bir takım insanları döve döve Amerika’nın ne kadar muhteşem olduğunu göstermişliği olan Rambo, beşinci ve muhtemelen son kez beyaz perdeye dönüyor. 

Rambo, Last Blood’da arkadaşının kızını kurtarmanın peşinde

sylvester-stallone

Artık elini eteğini bu işlerden çekmiş, kimseye fiske vurmayan, at binen John Rambo’nun arkadaşının kızını kartel kaçırır. Üstüne bir de Rambo’ya sert çıkarlar. Bunun üzerine Rambo, “Kızın benden başka kimsesi yok. Kız eve gelecek. Bu savaşı ben başlatmadım ama ben bitireceğim.” der. Başına ne geleceğinden bi haber kartel üyeleri de adım adım kendi sonlarını hazırlamıştır. 

Bu fragmanda John Rambo’yu normalden farklı olarak dolaylı yollarla adam döverken, bubi tuzakları kullanırken görüyoruz. Muhtemelen Rambo, son kez beyaz perdede karşımıza çıkacak. Sonrasında meşaleyi başkasına mı devredecek yoksa Rambo’nun vedasıyla mı seri sona erecek hep beraber göreceğiz. 

Rambo V: Last Blood filminin oyuncuları

sylvester-stallone-rambo-v-last-blood

Son Rambo filminin yönetmen koltuğunda Adrian Grunberg otururken senaryo ise Sylvester Stallone ve Matthew Cirulnick’in elinden çıkıyor. Yapımın kadrosunda Stallone, Paz Vega, Sergio Peris-Mencheta, Adrianna Barraza, Yvette Monreal, Genie Kim aka Yenah Han, Joaquin Cosio ve Oscar Jaenada yer alıyor. 

Rambo’nun neredeyse 40 yıldır devam eden yolculuğunun bu filmle sona erip ermeyeceğini hep beraber göreceğiz. Rambo V: Last Blood, 20 Eylül’de sinemalarda olacak.

()

Kaynak : https://comicbook.com/movies/2019/08/20/new-rambo-v-last-blood-trailer-released/
20
4
2
2
0
Emoji İle Tepki Ver
20
4
2
2
0