12
6
5
1
1

Bildiğiniz gibi günümüzde uygun fiyatlı bir akıllı telefon bulmak artık neredeyse imkânsız hale geldi. Amiral gemilerinin fiyatları 10 bin TL bandını çoktan aşmış durumda. Fiyatı uygun olan cihazların birçoğu da kullanıcıların beklediği özellikleri sunmuyor.

İşte bu durumda 1799 TL'lik iddialı fiyatı ve dört arka kamerasıyla dikkat çeken Reeder P13 Blue Max karşımıza çıkıyor. Dilerseniz gelin, hiç vakit kaybetmeden telefonun neler sunduğuna daha yakından göz atalım.

Reeder P13 Blue Max neler sunuyor?

Reeder P13 Blue Max

Şık tasarımın yanı sıra fiyatına kıyasla sunduğu özellikleriyle de dikkat çeken P13 Blue Max, 6,49 inçlik bir ekrana sahip. 720 x 1560 (HD+) piksel çözünürlüğün desteklendiği bu ekranın üzerinde 8 MP'lik bir selfie kamerası yer alıyor. Gün ışığında başarılı sonuçlar veren ön kamera, aynı zamanda 720P video kaydına da imkân sağlıyor.

Cihazı arka tarafa çevirdiğimizde orta/üst tarafa yerleştirilmiş parmak izi sensörü ve dörtlü arka kamera kurulumu bizleri karşılıyor. Bu noktada birçok işlevi f/2.0 diyafram açıklığına sahip 13 MP'lik ana kamera hallediyor. Portre modu ve 4x yakınlaştırmanın desteklendiği arka kameralar ile 1080P 30 FPS video kaydı yapmak da mümkün.

Son olarak donanım özelliklerinden de bahsetmemiz gerekirse P13 Blue Max, gücünü MediaTek Helio P20 işlemcisinden alıyor. 4 GB RAM ve 64 GB dahili depolama ile eşleştirilen akıllı telefon, aynı zamanda microSD kart desteğini de kullanıcılarına sunuyor. Cihazda ayrıca 4.680 mAh büyüklüğünde bir de batarya bulunuyor.

Reeder P13 Blue Max

Sonuç olarak Reeder imzalı P13 Blue Max modelinin fiyatına kıyasla tercih edilebilir bir akıllı telefon olduğunu ve günlük kullanım için yeterli olduğunu söyleyebiliriz. Cihaz hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak için hemen yukarıdan videomuzu izleyebilir, bunun gibi daha fazla içeriğe ulaşmak için sitemizi ve YouTube kanalımızı takip edebilirsiniz.

12
6
5
1
1
Emoji İle Tepki Ver
12
6
5
1
1