Robert Downey JR.'ın Yer Alacağı Yeni Yapım Belli Oldu

61
15
5
4
3
Akıllarımıza Iron Man karakteriyle kazınan Robert Downey Jr.'ın Marvel'dan sonraki durağı belli oldu. Ünlü oyuncu, Pulitzer ödüllü The Symphatizer adlı romanın dizi uyarlamasında başrolde yer alacak.

2019 yılında yayınlanan Avengers: End Game filminden sonra pek fazla göremediğimiz Robert Downey Jr., alıştığımız Iron Man karakterinden sonra karşımıza farklı rollerle çıkmaya hazırlanıyor. Başarılı oyuncu, gerilim türündeki The Sympathizer adlı diziyle birlikte yakın zamanda ekranlara geri dönecek. 

Geçtiğimiz günlerde HBO'dan onay alan dizi, Vietnam Savaşı'nın sonlarına doğru ABD'ye sürgün edilen Vietnamlı bir casusun hayatını konu alacak. Pulitzer ödüllü aynı adlı romandan esinlenilecek dizinin çıkış tarihi kaç sezon olacağı ise henüz belli değil.

Robert Downey Jr., dizide birden fazla rolde yer alacak

Robert Downey Jr.

Robert Downey Jr., HBO, A24, Cinetic Media ve Moho Film ortaklığında çekilecek bu dizide birden fazla role hayat vererek, Amerika'da bulunan farklı düzenleri temsil eden adamları canlandıracak. Ünlü oyuncu dizinin aynı zamanda yapımcılığını da üstlenmiş durumda. 

The Symphathizer dizisinin yönetmen koltuğunda, Güney Kore'nin en başarılı yönetmenlerinden Park Chan-wook yer alıyor. Daha önce Oldboy, The Handmaiden ve Lady Vengeance gibi yapımların yönetmenliği üstlenen Chan-wook, bir yandan yeni filmi Decision to Leave ile ilgilenirken bir yandan da The Symphathizer için kolları sıvamış durumda

Kaynak : https://variety.com/2021/tv/news/robert-downey-jr-the-sympathizer-1235020938/
61
15
5
4
3
Emoji İle Tepki Ver
61
15
5
4
3