Samsung'un Şarj Durakları Kadıköy ve Beşiktaş'ta Hizmete Girdi

141
7
5
4
2
Samsung, İstanbul'un Kadıköy ve Beşiktaş ilçelerinde oluşturmuş olduğu şarj durakları ile hem Galaxy S10 reklamını yaptı hem de geri dönüşüme katkı sağladı. Şarjlı duraklarda bulunan geri dönüşüm kutularına çöplerini atan kullanıcılar telefonlarını, Galaxy S10'un kablosuz şarj paylaşımı özelliği ile 10 dakika boyunca şarj ettiler.

Samsung, Starcom ve Cheil şirketleri ile birlikte geri dönüşüme katkı sağlamak için 'şarj durağı' projesini başlattı. Başlatılan proje kapsamında İstanbul'un Kadıköy ve Beşiktaş ilçelerinde bulunan bazı otobüs duraklarının tasarımları değiştirildi. Gündelik yaşamlarında otobüs beklemek için bu duraklara gelen vatandaşlar, bu ilginç durak tasarımıyla kısa bir süre şaşkınlık geçirdiler. Çöplerini durakta bulunan geri dönüşüm kutularına atan vatandaşlar, kablosuz şarj özelliği olan akıllı telefonlarını şarj etme imkanı buldular.

Duraklarda bulunan Samsung'un son amiral gemisi telefonu Galaxy S10'un kablosuz güç paylaşımını kullanarak telefonlarını 10 dakika boyunca şarj etme imkanı bulan kullanıcılar, geri dönüşüme de katkıda bulunmuş oldular. İlk belirlemelere göre 180 kilogram geri dönüştürülebilir atık, bu duraklar sayesinde toplandı ve yeniden değerlendirilecek. 

Konuyla ilgili olarak bir de tanıtım videosu yayımlandı. Samsung'un pazarlama şirketi olarak varlığını devam ettiren Cheil'ın, video paylaşım platformu Vimeo üzerinden paylaşmış olduğu o videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.

Kaynak : https://digitalage.com.tr/samsung-turkiyeden-yeni-nesil-sarj-duragi/
141
7
5
4
2
Emoji İle Tepki Ver
141
7
5
4
2