Samsung Galaxy Fold Bir Kez Daha Çalışırken Görüntülendi (Video)

24
8
2
2
0
Akıllı telefon endüstrisinde yeni bir çağı başlatacak olan Samsung Galaxy Fold, bir kez daha çalışırken videoya kaydedildi.

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, 20 Şubat’ta gerçekleştirdiği lansmanda şirketin ilk katlanabilir akıllı telefonu Galaxy Fold’u tüketicilerin beğenisine sundu. Aradan yaklaşık 2 aylık bir süre geçmesine rağmen Galaxy Fold hala satışa sunulmuş değil. Bu nedenle cihazın günlük hayatta nasıl bir kullanım sunduğuna dair kesin bir yorum bulunmuyor.

Vano Mitzkalitze adlı bir YouTube kanalı, Galaxy Fold’u erkenden temin etmeyi başarmış gibi görünüyor. Çalışır halde olan Galaxy Fold, yayınlanan videoda Samsung’un vadettiği neredeyse tüm özellikleri başarılı bir şekilde uygulayabiliyor. Cihazın ana ve ikinci ekranı arasındaki geçişlerde herhangi bir sorun yaşanmıyor.

Samsung, Galaxy Fold’u tanıtırken mobilitesi yüksek büyük ekranlı bir akıllı telefon olarak tanıttı. Bir başka deyişle Galaxy Fold, hem 7.3 inçlik devasa ekranı ile tıpkı bir tablet gibi gelişmiş bir video oynatma ve oyun özellikleri sunacak, hem de 4.6 inçlik ikinci ekranı ile toplu taşıma ya da yürüyüşte tek elle kullanımı mümkün kılacak.

Vano Mitzkalitze’nin videosundan anladığımız kadarı ile Galaxy Fold, işlevsellik açısından vadettiği hemen her şeyi gerçekleştirebiliyor. Bununla birlikte cihazın tasarımı, nihai bir tasarımdan çok prototip durumundaki bir ürün gibi duruyor. Özellikle ana ekranı açtığınızda ortada görünen katlama izi, tasarım konusunda takıntılı kullanıcıları fazlasıyla rahatsız edebilir.

Kaynak : https://www.91mobiles.com/hub/samsung-galaxy-fold-hands-on-live-video/
24
8
2
2
0
Emoji İle Tepki Ver
24
8
2
2
0