Yüksek Fiyata Rağmen Samsung Galaxy Note 7 Satışları Artıyor

0
0
0
0
0
Yüksek Fiyata Rağmen Samsung Galaxy Note 7 Satışları Artıyor
Samsung, Note 7’yi resmi olarak 26 Ağustos’ta satışa sunacak olmasına rağmen peynir ekmek gibi ön sipariş alıyor.

Samsung’un “Dünyanın en gelişmiş ve en iyi telefonu” olarak lanse ettiği 5.7 inçlik canavarı Galaxy Note 7, ön sipariş rekoru kıracak gibi duruyor. Aralarında Türkiye’nin de dahil olduğu birçok ülkede firmanın kendi beklentisinin çok üstünde sipariş alan Samsung, görünüşe göre ön siparişleri yetiştirmekte zorlanacak.

Hatta dün İstanbul’da Zorlu Center’da bulunan Raffles Otel’de yapılan Note 7 Türkiye Lansmanında da bu duruma değinen Samsung Electronics Türkiye Başkan Yardımcısı Tansu Yeğen, Note 5’e göre 2.5 kat daha fazla bir ön sipariş aldıklarını belirtmişti. Aynı zamanda Samsung’un yaptığı araştırmaya göre Note kullanıcılarının %65’i yeni Note modeline geçtiğini belirten Samsung, görünüşe göre bu satış başarısından çok memnun olmasına rağmen tedarik sorunu yaşayabilir.

Ülkemizde bu sorunun olma ihtimali düşük olsa da 3.599TL fiyatıyla aslında çok pahalı bir cihaz olan Galaxy Note 7’nin fiyatına aldırış etmeden peynir ekmek gibi satıldığını söyleyebiliriz.

Gear VR hediyesiyle ön satışta olan Galaxy Note 7’yi 26 Ağustos itibariyle tüm marketlerde bulabilirsiniz. Beklemek istemiyorsanız buradaki bağlantıdan Teknostore farkı ile Note 7 sahibi olabilirsiniz.

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0