Samsung Galaxy Note10'un P30 Pro Benzeri Tasarımı Ortaya Çıktı

43
9
6
4
3
Ice Universe, Galaxy Note10'un dikkat çekici tasarımı Twitter üzerinden paylaştı. Galaxy Note10, yeni tasarımı ile Galaxy S10'lardan ayrılmayı başarmış olsa da Huawei P30 Pro benzeri bir tasarıma kavuştuğu söylenebilir.

Samsung’un tedarik zincirindeki kaynakları sayesinde daha önce Galaxy akıllı telefonlar hakkında pek çok isabetli sızıntı ortaya çıkarmış olan Ice Universe, Güney Koreli şirketin bir sonraki amiral gemisi Galaxy Note10 için konsept tasarım görüntüleri paylaştı.

Samsung’un son birkaç yıldır piyasaya sürmüş olduğu akıllı telefonlar göz önüne alındığında şirketin Galaxy Note modellerini Galaxy S serisine benzer bir tasarımla piyasaya sürdüğünü söyleyebiliriz. Sızıntıya göre bu durum, Galaxy Note10 için geçerli olmayacak.

Galaxy Note10, bundan önceki Galaxy Note modellerinin aksine yatay değil dikey bir arka kamera kurulumuna sahip olacak. Üstelik cihazın sol üst köşesine yaşınan bu arka kameralar Huawei P30 Pro’dakine benzer şekilde üçü üst üste, biri yanda olacak.

Samsung, Galaxy Note10 ile birlikte ön kameranın bulunduğu ekran deliğini de değiştiriyor. Galaxy S10 modellerine göre daha küçük olacak bu ekran deliği, Galaxy S10’un aksine ekranın köşesinde değil orta-üst kısmında yer alacak.

Samsung’un Galaxy Note10 için bir ‘Pro’ model piyasaya süreceği iddiaları da devam ediyor. Tasarım noktasında standart Galaxy Note10 ile Galaxy Note10 Pro arasındaki en büyük fark Galaxy Note10 Pro’nun çift ön kameraya sahip olması gibi duruyor.

43
9
6
4
3
Emoji İle Tepki Ver
43
9
6
4
3