Samsung, Galaxy S24 Telefonlarda 7 Yıl Güncelleme Sunacak!

62
8
2
2
0
Samsung bugünkü etkinliğinde aylardır söylentileri dolaşan haberi doğruladı. Galaxy S24'ün 7 yıl güncelleme alacağı açıklandı.

Google, geçtiğimiz aylarda yeni amiral gemisi telefonları Pixel 8 serisini tanıtmıştı. Bu cihazlarla duyurulan en önemli yeniliklerden biri ise yazılım desteğiydi. Şirket, 7 yıl boyunca telefonlara yazılım güncellemesi desteği (hem güvenlik hem de işletim sistemi) vereceğini ifade etti ve diğer şirketlerin önüne geçti.

Benzer bir hamlenin Samsung'dan da gelebileceği tahmin ediliyordu. Şirket, bugünkü Unpacked etkinliğinde bunu resmen doğruladı.

Galaxy S24'te 7 yıl güvenlik ve işletim sistemi güncellemesi sunulacak

Samsung, yaptığı açıklamalarda Google'ın hamlesine yanıt verdiğini duyurdu. Açıklamaya göre Galaxy S24 cihazlarda 7 yıl boyunca güvenlik güncellemesi ve 7 yeni işletim sistemi jenerasyonu sunulacak. Yani, 2030'a ve Android 21'e kadar güncelleme alacaklar. 

Güncelleme desteği, Galaxy S24, S24+ ve S24 Ultra modellerin hepsinde yer alacak. Samsung, daha önceden amiral gemilerinde 4 yıl Android, 5 yıl da güvenlik güncellemesi sunuyordu.

Galaxy Unpacked etkinliğinde yapılan tüm duyurular

Samsung Galaxy S24 ön inceleme videomuz için

62
8
2
2
0
Emoji İle Tepki Ver
62
8
2
2
0