Samsung Galaxy S22 Ailesinin Türkiye'deki Ön Sipariş Tarihleri Açıklandı

7
6
1
0
0
Samsung Türkiye, Galaxy S22 ailesinin ön sipariş takvimini açıkladı. Şirket tarafından yapılan açıklamalara göre ön siparişler, 4-13 Mart aralığında verilebilecek. Peki telefonların Türkiye fiyatları ve teslimatlarıyla ilgili bilgiler ne durumda?

Güney Koreli teknoloji devi Samsung'un geçtiğimiz gün gerçekleştirdiği Galaxy Unpacked etkinliğinde tanıttığı yeni amiral gemisi telefonları Galaxy S22 ile ilgili önemli bir gelişme yaşandı. Samsung Türkiye, bu akıllı telefonu satın almak isteyen tüketiciler için hazırladığı yol haritasını resmen açıkladı. Ancak telefonların fiyatları hala belli değil.

Samsung'un Galaxy Unpacked etkinliğinde duyurduğu yeni akıllı telefonlar, etkileyici özelliklerle geldiler. Özellikle de Galaxy S22 Ultra, Samsung için de tüketiciler için de özel bir yere sahip olacak. Zira bu akıllı telefon, tarihte ilk kez dahili S Pen kalemiyle kalemine sahip Galaxy S serisi telefon olarak karşımıza çıkacak. Peki bu özel telefona Türkiye'den sahip olmak isteyen tüketicilerin ne zamana kadar beklemeleri gerekecek?

Ön sipariş tarihi 4-13 Mart aralığında olacak

Samsung Galaxy S22 Ultra

Samsung Türkiye'nin internet sitesinde yer alan bilgiye göre ülkemizdeki tüketiciler, bu akıllı telefonlar için 4-13 Mart tarihleri aralığında ön sipariş verebilecekler. Bu süreçte tüm modeller, tüm renk ve depolama alanı seçenekleriyle ön satış kapsamında sipariş verilebilecek. Ancak telefonların teslimatları ile ilgili herhangi bir bilgi söz konusu değil.

Samsung'un 2022 model amiral gemisi telefonlarından Galaxy S22 ve Galaxy S22+'la ilgili detaylı bilgi almak isterseniz burada, Galaxy S22 Ultra ile ilgili detaylı bilgi almak isterseniz de buradaki haberimize göz atabilirsiniz. Samsung Galaxy Tab S8 ile tanışmak için burada, Samsung'un dün tanıttığı yepyeni teknolojilerle ilgili bilgi sahibi olmak için de buradaki haberimize göz atabilirsiniz.

Samsung Galaxy S22 ailesi için hazırladığımız ön inceleme videomuzu ise hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

7
6
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
7
6
1
0
0