Sean Bean'den Yapımcılara İsyan: 'Beni Öldürmeyin'

96
4
2
1
1
Oyunculuğuyla herkesin takdirini toplamış ünlü oyuncu Sean Bean, neredeyse her oynadığı yapımda ölen karakteri oynamaktan bıktığını açıkladı. Oyuncu, artık kendisini izleyenlerin canlandırdığı karakterin öleceğini tahmin edebileceklerini söyledi.

Yüzüklerin Efendisi ve Game of Thrones yapımlarından tanıdığımız ve kariyerinde birçok kaliteli yapımda yer almış olan Sean Bean, öldürülmesi konusunda isyan etmeye başladı. 60 yaşına basmış olan ünlü oyuncu, artık dizilerde ve filmlerde ölen bir karakter olmak istemiyor.

35 yıllık kariyerine 90’dan fazla yapım sığdırmayı başarmış olan Sean Bean, bugüne kadar oynadığı filmlerin (dizileri katmıyoruz) 21’inde ölen karakter rolünü canlandırdı. Canlandırdı yerine öldürdü desek de olur aslında. Oyuncunun hâlâ kim olduğunu hatırlayamadıysanız size bir ipucu verelim: Ned Stark. Daha ilk sezondayken böylesine önemli bir karakterin ölümüyle başlamıştı dizi. İşte Ned Stark’a hayat veren kişi de Sean Bean idi.

Sean Bean: 'Beni öldürmeyin'

sean bean

İnsan bu kadar filmde ölünce elbette sıkılır ve bunalır. Sean Bean de yapımlarda sürekli ölen karakteri oynamaktan sıkıldı ve "Beni öldürmeyin" diyerek yeni bir kampanya başlattı. Aktör, bu durumdan meydana gelen bıkkınlığını bugüne kadar izleyicilerine göstermemiş olsa da daha önce bazı yapımları ölen karakteri oynadığı gerekçesiyle reddettiğini de açıkladı.

Bu rolleri reddetmesinin arkasında ise oldukça haklı bir sebep var. Ünlü aktörü birçok yapımda görüyoruz ancak kariyerine bu kadar ölüm sığdırmış bir aktörün ölmemesini beklemek biraz saçma olur. Yani ne zaman bir yapımda Sean Bean ismini görüyorsak artık anlıyoruz ki oynadığı karakter ölecek.

Kaynak : https://tr.sputniknews.com/kultur/201909201040220874-sean-bean-artik-seyirci-beni-gorunce-hangi-sahnede-olecegimi-dusunmeye-basliyor-beni-oldurmeyin/
96
4
2
1
1
Emoji İle Tepki Ver
96
4
2
1
1