Snapchat, Tamamıyla Yenilenen Android Uygulamasını Kullanıma Sundu

23
2
1
0
0
Bir süredir Snapchat'in Android kullanıcılarını dikkate almadığı söylentileri dolaşıyordu. Şirket, yenilenen Android uygulamasını yayınlayarak bu söylentilere yanıtını vermiş oldu.

Instagram, Hikayeler özelliğini uygulamasına ekleyene kadar dünyanın en popüler sosyal medya uygulamalarından biri olan Snapchat, yeniden tasarlanan Android uygulamasını kullanıma sundu. Bu ayın başlarında Android kullanıcılarına daha temiz ve pürüzsüz bir kullanıcı deneyimi sunmak için uygulamayı yeniden inşa etmeye başlamıştı.

Snapchat CEO’su Evan Spiegel tarafından aktarılan bilgiye göre yeni Snapchat uygulaması, eskisine göre çok daha hafif. Bu sayede uygulamanın performansı fark edilir derece artırılmış durumda. Artık sayfalar arası geçişte daha yumuşak animasyonlar yer alırken, filtre ve hikayelerin yükleme hızı artırılmış durumda.

Snapchat’te kullanıcı deneyimini iyileştiren faktörler arasında daha yüksek görüntü kalitesi de yer alıyor. Ayrıca Snapchat, kullanıcı deneyimini iyileştirmek için makine öğreniminden de faydalanıyor. Uygulama, kullanıcıların Snapchat alışkanlıklarını izliyor ve arayüz önceliklerine buna göre karar veriyor.

Bugün herhangi bir teknoloji mağazasına gittiğinizde birbirinden farklı ekran formlarına sahip onlarca farklı Android telefon görebilirsiniz. Bu nedenle uygulamanın tüm cihazlarda stabil bir şekilde çalışmasını beklemek haksızlık olur. Yine de Snapchat, yeniden inşa ile birlikte kullanıcı deneyimini en iyi hale getirmeyi amaçladığını belirtiyor.

Kaynak : https://www.phonedog.com/2019/04/23/snapchat-rewritten-android-app-rolled-out-everyone
23
2
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
23
2
1
0
0