Koronavirüsün Son Kurbanı: Spider-Man 3 Vizyon Tarihi Ertelendi

25
13
10
5
5
Koronavirüs nedeniyle ertelenen filmler arasına Spider-Man 3 de katıldı. Ancak filmin vizyon tarihi yalnızca 1,5 ay ertelendi. Bu noktada Peter Parker'ın bir sonraki filminin koronavirüsten en az etkilenen filmler arasında olduğunu söyleyebiliriz.

Son yıllarda sinema sektörünü adeta ele geçiren ve gişe rekorları kıran pek çok filmin arkasındaki şirket olan Marvel, Sony ile birlikte yapımcısı olduğu ve başrolde Tom Holland’ı izleyeceğimiz bir sonraki filmi Spider-Man (Örümcek Adam) 3’ün ertelendiğini açıkladı.

Koronavirüs salgını, tüm dünyada sinema salonlarının kapanmasına neden oldu dolayısı ile bu yıl içinde vizyona girmesi planlanan pek çok film ya ileri bir tarihe ertelendi ya da tamamen askıya alındı. Spider-Man 3 de koronavirüs nedeniyle ertelenen filmler arasında bulunuyor ancak ertelenme süresi biraz ilginç.

spider-man

Sony tarafından yapılan açıklamaya göre Tom Holland’ın başrolde olacağı bir sonraki Spider-Man filminin 5 Kasım 2021 olan vizyon tarihi, 17 Aralık 2021 olarak güncellendi. Ayrıca James Cameron’ın gişe rekorları kırması beklenen yeni filmi Avatar 2’nin vizyon tarihi de 2022’ye ertelendi. Dolayısı ile Avatar 2’nin Avengers: Endgame’in gişe rekorunu kırıp kırmayacağını görmek için biraz daha beklememiz gerekecek.

Tom Holland’lı ilk iki Spider-Man filmi, daha çok Iron Man hayranı olan ve onun izindeki Peter Parker’ı anlatıyordu. Marvel patronu Kevin Peige’ye göre Spider-Man 3, mahallenin dost canlısı süper kahramanının Avengers dünyasından izler taşısa da daha bağımsız bir Spider-Man’e sahne olacak.

spider-man

Dürüst olmak gerekirse bir buçuk aylık bir erteleme, Hollywood’un koronavirüs nedeniyle aylarca neredeyse tamamen kapalı olduğunu düşündüğümüzde oldukça iyimser bir süre. Beklentiler, Spider-Man 3 çekimlerinin şubat ayında tamamlanacağı yönünde. Tarihler 21 Aralık 2021’i gösterdiğinde ise Peter’ı bir kez daha beyaz perdede göreceğiz.

25
13
10
5
5
Emoji İle Tepki Ver
25
13
10
5
5