İlk Filmin Hayal Kırıklığını Yamayan Suicide Squad 2 Fragmanı Yayınlandı [Video]

27
17
5
4
3
Yaz aylarında en çok konuşacağımız yapımlarından biri olacak Suicide Squad 2'nin dikkat çeken fragmanı yayınlandı. Görünüşe göre DC, yönetmen değişikliği ile birlikte daha eğlenceli bir yapım ortaya çıkarmayı başarmış durumda.

Sinematik açıdan 'yetersiz' görülmesine rağmen eğlenceli sayılabilecek dokusuyla (biraz da DC filmi olması sayesinde) dünya çapında popülerliğe ulaşan The Suicide Squad, devam filmi ile beyaz perdeye çıkmaya hazırlanıyor. Yayınlanan The Suicide Squad 2 fragmanı, yeni filmin karakterlerine ve dokusuna göz atmamızı sağlıyor.

İlk filmde 'intihar timini' toplayan soğukkanlı kişi olan Amanda Waller, yeni filmde ekibe yeni isimler kazandıracak. Ayrıca en azından fragmandan anladığımız kadarıyla ilk filmde öne çıkan karakter olan Deadshot'ın yerini ikinci filmde Idris Elba tarafından canlandırılacak Bloodsport alacak. 

suicide squad 2

The Suicide Squad 2, Galaksinin Koruyucuları ya da orijinal adıyla The Guardians of the Galaxy serisiyle büyük başarı yakalayan James Gunn'ın yönetmenliğinde ortaya çıktı. Bu nedenle ilk filme kıyasla daha mantıklı ve daha eğlenceli bir yapım bekleyebiliriz. Bununla birlikte en azından fragmandan gördüğümüz kadarıyla DC'nin bir kez daha gerçekçi dokuya sahip bir filmde tuhaf kostümlere sahip süper kahramanlara yer vereceğini söyleyebiliriz.

İlk filmden  Margot Robbie (Harley Quinn), Joel Kinnaman (Rick Flagg), Jai Courtney (Captain Boomerang), Viola Davis (Amanda Waller) gibi isimlerin yer alacağını zaten biliyoruz. Ayrıca Sylvester Stallone, Michael Rooker (Savant), Flula Borg (Javelin), David Dastmalchian (Polka-Dot Man), Daniela Melchior (Ratcatcher2), Mayling Ng (Mongal), Sean Gunn (Weasel), Pete Davidson (Blackguard), Peter Capaldi (the Tinkerer), Juan Diego Botto (Presidente General Silvio Luna), Joaquín Cosío (Mayor General Mateo Suarez), Jenn Holland (Emilia Harcourt), Storm Reid (Tyla), Alice Braga (SolSoria) ve Nathan Fillion (T.D.K.) de The Suicide Squad 2'de karşımıza çıkacak.

The Suicide Squad 2 fragmanı

Kaynak : https://www.hollywoodreporter.com/movies/movie-news/the-suicide-squad-trailer-james-gunn-idris-elba-1234971950/
27
17
5
4
3
Emoji İle Tepki Ver
27
17
5
4
3