Süresiyle Arka Sokaklar'la Yarışan Supernatural, 15. Sezonuyla Final Yapacak

78
11
5
2
2
Tam 14 yıldır hayatımızda olan Supernatural dizisi son sezonuyla hayranlarına ve sektöre veda edecek.

İlk bölümü 13 Ekim 2005 tarihinde yayınlanan Supernatural dizisi; genel olarak Winchester ailesinin hayatını ele alıyor. Asıl işi; hayaletler, vampirler, şeytanlar ve cadılar gibi doğa üstü varlıkları avlamak ve insanlığa zarar gelmesini önlemek olan bu ailede gerçekleşen kayıplar, olayların gelişmesine vesile oluyor.

Dizinin başrol oyuncuları 15. sezonun son olacağını açıklıyor.

Dizide Sam Winchester karakterini canlandıran Jared Padalecki: "Yeni yıl ve yeni sezon için çok heyecanlı olmamıza rağmen bunu bizden duymanızı istedik. Gelecek yıl sonuncusu olacak" diyerek, dizideki kardeşi Dean Winchester (Jensen Ackles) ve dizideki melek Castiel (Misha Collins) ile hayranlarına üzücü haberi verdi. An itibariyle 14. sezonu yayınlanmaya devam eden 14 yıllık dizi Supernatural, bir sonraki sezonuyla izleyicilerine veda edecek.

Tekrar eden olaylarla sezonlarca sürdürülen ve izlenme alan diziler yerine, sunduğu farklılıklarla izleyicilerine gerçek anlamda bir şeyler katan Supernatural çok uzun yıllar daha güncelliğini kaybetmeyerek izlenmeye devam edecektir. The CW yapımı olan Supernatural ile beraber, ABD merkezli TV şirketinin bir diğer dizisi olan Arrow da son sezonu ile televizyonlara veda etmeye hazırlanıyor.

Kaynak : https://www.theverge.com/2019/3/22/18277950/supernatural-jared-padalecki-jensen-ackles-fantasy-horror-cancelled-season-15
78
11
5
2
2
Emoji İle Tepki Ver
78
11
5
2
2