Efsane Çocuk Dizisi Susam Sokağı'nın NFT'leri Geliyor (Susamları Nusret mi Döküyor O Nasıl Fiyat?)

3
0
0
0
0
Popüler çocuk dizisi Susam Sokağı'nın NFT'lerinin çıkacağı açıklandı. Kurabiye Canavarı'nı içerecek bu NFT'lerin tanesi 60 dolara satılacak.

İnternet ortamlarındaki benzersiz varlıkların blok zincirine işlenmesiyle ortaya çıkan NFT’ler, 2021 yılının başlarından itibaren tüm dünyayı etkisi altına almıştı. Milyonlarca dolara ulaşan fiyatlara satılan bu varlıkların popülaritesi bugünlerde geçtiğimiz yıllara göre ciddi şekilde azalsa da dev markaların NFT hamleleri hız kesmeden devam ediyordu.

Şimdi ise birçok insanın çocukluğunda önemli bir yeri bulunan dünyaca ünlü Susam Sokağı’nın NFT’lerinin çıkacağı duyuruldu. Variety’nin aktardığına göre dizinin arkasındaki kuruluş Sesame Workshop, NFT’lerin VeVe ismi verilen uygulama üzerinden 19 Mart günü satışa sunulacağını açıkladı.

Kurabiye Canavarı’nı içerecek NFT’lerin tanesi 60 dolar olacak

İlk Susam Sokağı NFT’leri, dizinin en sevilen karakterlerinden biri olan Kurabiye Canavarı’nı içerecek. Bu ikonik mavi karakteri içeren tek bir NFT koleksiyonda yer alacak. Toplamda ise 5.555 adet varlık hayranlara sunulacak.

Bir dijital pazar yeri olan VeVe’de satılacak koleksiyondaki her bir Susam Sokağı NFT’sinin fiyatı ise 60 dolar (1.138 TL) olacak. VeVe’nin daha önce Marvel, Pixar, Star Wars, DC ve daha birçok popüler markaların NFT’lerini satışa sunan bir platform olduğunu belirtelim.

Sesame Workshop yöneticisi Jennifer Ahearn da verdiği demeçte NFT’leri, dizinin kalıcı mirasını kutlamanın ve hayranların Susam Sokağı’na olan sevgilerini sergilemenin bir yolu olarak gördüklerini ifade etti. Bu yıl içinde farklı Susam Sokağı NFT koleksiyonlarının geleceği de açıklamalar arasında yer aldı.

Kaynak : https://variety.com/2023/digital/news/sesame-street-nfts-cookie-monster-veve-1235545680/
3
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
3
0
0
0
0