4
2
0
0
0

Piyasaya dönem dönem, birbirinden ilginç ürünler sürülüyor. Bu ilginç ürünler çoğu zaman eğlence odaklı oluyor ancak kimi zaman ortaya riskli diyebileceğimiz ürünler de çıkıyor. Bu kez bahsedeceğimiz ürün, ilk kez yıllar önce piyasaya sürülen ancak uzunca bir süredir ortalıkta olmayan USB Killer'ın yeni versiyonu.

Hatırlanacağı üzere daha öncesinde de USB Killer'la ilgili bir inceleme videosu hazırlamıştık. Rus bir şirket tarafından geliştirilen bu ürün, görünüşte basit bir USB belleğe benziyordu ancak takıldığı elektronik ürünü saniyeler içerisinde çalışmaz hale getiriyordu. Şimdi ise bu ürün yenilendi ve artık çok daha güçlü bir şekilde karşımızda.

Webtekno ekibi olarak bu kez, yenilenen USB Killer'ın Pro sürümünü inceleyeceğiz. Pro sürüm, temel USB Killer ürününün yanı sıra kutusunda, Android veya iPhone gibi akıllı telefonlara takılabilmesi için ufak aparatlarla birlikte geliyor. Bu aparatlar sayesinde USB Killer, USB Type-C, microUSB ve lightning girişi olan cihazlara kolaylıkla takılabiliyor. 

Hazırladığımız videomuzda, USB Killer'ın yeni versiyonunu çeşitli ürünler üzerinde test edeceğiz ancak bu ürünlerden belki de en önemlisi, iPhone 11 Pro'nun sahip olduğu hızlı şarj destekli adaptör. Sizce USB Killer, yeni iPhone'ların adaptörünü de bozacak mı yoksa adaptör, bu saldırıdan sağ mı çıkacak? Fikirlerinizi bizimle hem buradan hem de YouTube aracılığıyla paylaşabilirsiniz. Şimdiden iyi seyirler.

4
2
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
4
2
0
0
0