TCL, AirPods Kopyası Kablosuz Kulaklığı MOVEAUDIO S200'ü Duyurdu

15
4
4
1
0
TCL, yeni kablosuz kulaklığı MOVEAUDIO S200'ü dikkat çeken tasarımıyla duyurdu. Apple'ın AirPods adlı kulaklıklarına oldukça benzeyen MOVEAUDIO S200, kullanıcılara 23 saate kadar kullanım imkanı sunuyor. TCL'nin yeni kablosuz kulaklıklarına eylül ayı sonunda erişilebilecek.

Çinli teknoloji üreticisi TCL, IFA 2020 kapsamında yeni kablosuz kulaklık modelini duyurdu. "MOVEAUDIO S200" olarak isimlendirilen bu kablosuz kulaklıklar, ABD merkezli teknoloji Apple'ın piyasaya sürdüğü AirPods modellerine oldukça benziyor. Ancak bu kablosuz kulaklıklar, özellikle de farklı renkleriyle dikkat çekecek gibi görünüyor.

TCL'nin yeni kablosuz kulaklıkları, Bluetooth 5.0 teknolojisine ek olarak "çift Bluetooth aktarım" teknolojisine sahip. Bu da kullanıcılar için önemli bir avantaj sağlıyor. Çünkü bir kullanıcı, bu teknoloji sayesinde müzik dinlerken, oyun oynarken ya da video izlerken oldukça düşük gecikme süreleriyle karşılaşıyor. Üstelik bu durum hem Android hem de iOS telefonlar için geçerli.

TCL MOVEAUDIO S200 işte böyle görünüyor

TCL MOVEAUDIO S200

TCL tarafından yapılan açıklamalarda, MOVEAUDIO S200'ün IP54 sertifikasına sahip olduğu ifade ediliyor. Bu sertifika, MOVEAUDIO S200'ün toz ve tere karşı dayanıklı olduğunu gözler önüne seriyor. Ayrıca bu kablosuz kulaklıkta ses netliğini sağlayabilmek için dört yerleşik mikrofona ek olarak, kulaklığın kulaktan çıkarıldığını ya da kulağa takıldığını anlayan sensörler yer alıyor.

TCL'nin yeni kablosuz kulaklarında, dokunmatik kontrol özelliği de mevcut. Bu sayede telefonunuza ihtiyaç duymadan dinlediğiniz müziği değiştirebilir, ses ayarı yapabilir, aramaları yönetebilir, Google Asistan ya da Siri'ye erişim sağlayabilirsiniz. Şirket, MOVEAUDIO S200'ün tek şarjla 3,5, şarj kutusuyla birlikte de 23 saate yakın kullanım imkanı sunduğunu iddia ediyor.

TCL MOVEAUDIO S200

TCL tarafından yapılan açıklamalara göre tüketiciler, şirketin yeni kablosuz kulaklıklarına eylül ayı sonu itibarıyla erişebilecekler. Şirket yetkililerince yapılan açıklamalara göre bu kablosuz kulaklıkların fiyatı 99 euro (yaklaşık 875 TL + vergiler) olarak belirlenmiş durumda. 

Kaynak : https://www.slashgear.com/tcl-moveaudio-s200-is-another-airpods-clone-for-cheap-03636649/
15
4
4
1
0
Emoji İle Tepki Ver
15
4
4
1
0