Tesla, Kutusu Cybertruck Şeklinde Bira Satmaya Başladı (Fiyatını Ne Siz Sorun Ne Biz Söyleyelim)

9
3
3
1
0
Geçmişte tekila satışlarıyla gündeme gelen Tesla, şimdi de bira satışı yapmaya başladı. Cybertruck'tan esinlenen özel bir kutusu bulunan biralar, Avrupa ülkelerinde de satın alınabiliyor.

Dünyanın en popüler elektrikli otomobil üreticilerinden Tesla, zaman zaman ilginç ürünler satışa çıkarıyor. Hatırlayanlarınız olacaktır; şirket geçmişte özel bir şişe içerisinde tekila satışı gerçekleştirmişti. Bu kez yine benzer bir hamle ile karşımıza çıkan şirket, şimdi de bira satmaya başladı.

Tesla'nın "GigaBier" olarak isimlendirdiği bira, tıpkı tekila gibi özel bir şişeye sahip. Ürünün Cybertruck'tan esinlenerek oluşturulduğunu açıklayan Tesla, ürettiği biranın Almanya'da Roma Dönemi'nden kalma "Reinheitsgebot" standartlarını sağladığını ifade ediyor. 

Tesla'nın biralarını üçlü paket olarak satacak

Tesla bira satacak

Yüzde 5 alkol oranına sahip olan GigaBier, 3'lü paketler halinde satılacak. Kutu içerisindeki her şişe 330 ml kapasiteli olacak. Pek çok Avrupa ülkesinde satın alınabilen biranın Türkiye'den satın alınamadığını belirtelim. Peki bir kutu GigaBier'ın fiyatı ne kadar?

Tesla'nın internet sitesindeki bilgilere göre bir kutu GigaBier satın almak isteyen bir tüketicinin, vergi ve kargolar dahil 89 euro (yaklaşık 1.860 TL) ödeme yapması gerekecek. Bira üretiminin süreklilik içermediğini de belirtelim. Üretilen biralar tükendiğinde, Tesla'nın satışları da sona erecek.

Kaynak : https://gigabier.tesla.com/en_ie/gigabier
9
3
3
1
0
Emoji İle Tepki Ver
9
3
3
1
0