Korku Klasiği The Thing, 38 Yıl Sonra Yeniden Çekilecek

8
1
1
1
0
Seyircilere sunduğu gerilim ile korku klasikleri arasında yer almayı başaran The Thing, 38 yıl sonra yeniden John Carpenter yönetmenliğinde beyaz perdeye taşınacak. Ancak şu an için filmle ilgili üzerinde çalışıldığı dışında herhangi bir bilgi bulunmuyor.

Bill Lancaster tarafından kaleme alınan ve John Carpenter tarafından yönetilen 1982 yapımı The Thing (Şey), diğer organizmaları taklit edebilen dünya dışı bir yaşam formunu merkezine alan bilim-kurgu korku filmiydi.

Geçtiğimiz cumartesi günü Fantasia Uluslararası Film Festivali için bir panelde konuşan yönetmen Carpenter, yeni bir The Thing filmi için Blumhouse ile görüştüklerini ve filmin ön çalışma aşamasında olduğunu açıkladı.

Kurt Russell'ın The Thing filmindeki bir sahnesi

the thing

Şu an için filmle ilgili neredeyse hiçbir bilgi bulunmuyor. Hatta yeni filmin, orijinal filmden önce geçen bir orijin hikayesi mi, sonra geçen bir devam filmi mi yoksa bir yeniden yapım mı olacağı dahi bilinmiyor.

ABD’li ünlü bilim kurgu yazarı John W. Campbell Jr.’ın 1938 yılında yayınlanan Who Goes There? kitabından uyarlanan hikaye, ilk kez 1951 yılında The Thing from Another World adıyla beyaz perdeye uyarlanmıştı ancak film, gişede istenen başarıyı yakalayamadı.

The Thing film posteri

the thing afiş

John Carpenter yönetmenliğinde çekilen ve 1982 yılında vizyona giren The Thing, söz konusu hikaye üzerine çekilmiş en iyi yapım olarak kabul ediliyor ve filmin seyircilere sunmuş olduğu gerilim, korku klasikleri arasında yer almasını sağlamış durumda.

Henüz yeni The Thing filminin ne zaman vizyona gireceğiz, başrolde kimlerin yer alacağı, nasıl bir hikayeye sahip olacağı gibi bilgilere sahip değiliz. Ancak korku türünün son yıllardaki yükselişini düşünürsek Blumhouse’un bu yükselişi kaçırmak istemeyeceğini tahmin edebiliriz.

Kaynak : https://variety.com/2020/film/news/the-thing-reboot-blumhouse-john-carpenter-1234746844/
8
1
1
1
0
Emoji İle Tepki Ver
8
1
1
1
0