Netflix'in Süper Kahraman Dizisi The Umbrella Academy Son Sezonu İçin Onay Aldı

5
3
1
1
0
Netflix'in Süper Kahraman Dizisi The Umbrella Academy Son Sezonu İçin Onay Aldı
Netflix, popüler dizisi The Umbrella Academy'nin dördüncü sezon onayı aldığını açıkladı. Yeni sezonun, bir süper kahraman ailesini konu edinen yapımın final sezonu olacağı da belirtildi.

Dünyanın en popüler çevrim içi dizi ve film izleme platformlarından olan Netflix, 2019 yılında bilim kurgu türündeki dizisi The Umbrella Academy’i aboneleriyle buluşturmuştu. Gerard Way ve Gabriel Bá tarafından yaratılan aynı isimli çizgi romandan uyarlanan bu yapım, kısa sürede tüm dünyada sevilen bir dizi olmayı başarmıştı.

Geride bıraktığımız haziran ayında ise The Umbrella Academy’nin üçüncü sezonu bizlerle buluşmuştu. Hayranların iki yıllık bekleyişini sonlandıran 10 bölümlük yeni sezon, izleyenlerden ve eleştirmenlerden karışık yorumlar almıştı. Üçüncü sezondan birkaç ay geçmesinin ardından şimdi de diziyle ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Netflix, The Umbrella Academy’nin dördüncü sezonuna onay verdi.

The Umbrella Academy, dördüncü sezon ile hayranlara veda edecek

Netflix, resmi hesaplarından yaptığı bir paylaşımla The Umbrella Academy hayranlarını yakından ilgilendiren açıklamalarda bulundu. Şirket, dizinin dördüncü sezonuna onay verildiğini ifade etti ve bir görsel paylaştı. Bunun yanı sıra henüz ne zaman çıkacağı belli olmayan yeni sezonun, yapımın final sezonu olacağı da paylaşıldı.

Zaman yolculuğu gibi ilgi çekici konuları işleyen The Umbrella Academy, sıra dışı yeteneklere sahip bir grup kardeşin yaşadıklarına odaklanıyor. Steve Blackman tarafından Netflix için uyarlanan yapımın oyuncu kadrosunda ise Elliot Page, Tom Hopper, Colm Feore, Robert Sheehan, Emmy Raver-Lampman, David Castaneda, Justin H. Min gibi isimler yer alıyor.

5
3
1
1
0
Emoji İle Tepki Ver
5
3
1
1
0