Netflix'in Reklamlı Abonelik Sistemi Sadece Tek Bir Kategoride Reklamsız Olacak

19
7
4
1
0
Son zamanlarda Disney Plus’ın ataklarıyla artık eski şöhretine sahip olmayan Netflix’in geçtiğimiz aylarda duyurduğu ve birçok kişinin hoşuna gitmeyen reklamlı abonelik planını kullanacak olan kullanıcılar, bir kategoride reklam görmeyecekler.

Netflix, reklamlı abonelik projelerini duyurmasıyla takipçilerinden tepki toplamasına rağmen bu yolda ısrarcı gibi görünüyor. Ancak kendilerine bir kırmızı çizgi çekmişler ve Netflix’in tek bir kategorisi reklamsız olacak.

Bildiğiniz gibi Netflix’te YouTube Kids dolayısıyla çok da popüler olmayan çocuk programları da var. Netflix, yaptığı açıklamaya göre reklamlı abonelik programına üye olan kullanıcılar çocuk programlarından birini açtığı zaman reklam görmeyecek.

Netflix orijinal yapımı çocuk programlarında reklam gösterilmeyecek

Netflix, ortaklarıyla yaptığı bir toplantıda orijinal yapım çocuk programları sırasında reklam yayınlamayacağını belirtti. Netflix’in bunu söylediği bilgisi ise henüz şirket tam olarak onaylanmadı ve Bloomberg'in haberine göre bu bilgiler isminin yayınlanmasını istemeyen kişilerden geldi.

Bu arada muhtemelen Netflix'e çocuk programlarının haklarını lisanslayan bazı stüdyolar, zaten şirketin bu programlarda reklam yayınlamasına izin vermez. İsmini vermeyen şirket sözcüsü, Netflix’in orijinal çocuk yapımlarının en azından ilk başta reklamsız kalması gerektiğine karar verdiğini ve bunun film yapımcılarının endişelerini gidermesini beklediklerini belirtti.

Netflix’in reklamlı abonelik planlamaları henüz tam olarak bitmiş değil. Siz ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi yorumlarda bizlerle paylaşmaya lütfen unutmayın.

Kaynak : https://www.bloomberg.com/news/articles/2022-08-19/netflix-says-no-to-advertising-in-kids-programs-new-movies#xj4y7vzkg
19
7
4
1
0
Emoji İle Tepki Ver
19
7
4
1
0