Gözümüz Yollarda Kalmıştı: The Witcher'ın 2. Sezon Yayın Tarihi Açıklandı

32
5
3
1
1
Netflix, ilk sezonunun yayınlanmasının üzerinden neredeyse 2 yıl geçtikten sonra nihayet yeni sezonun ne zaman yayınlanacağını açıkladı. Uzun zamandır heyecanla beklenen serinin yeni sezonu 17 Aralık'ta izleyicisi ile buluşacak.

Henüz bir dedikodu olarak dolaşmaya başladığı andan itibaren büyük heyecan yaratan ve yayınlanır yayınlanmaz dev bir ilgi gören The Witcher, uzun bir aradan sonra ikinci sezonuyla izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor. Dizinin ilk sezonu 20 Aralık 2019 yılında yayınlanmıştı ve araya giren pandemi sebebiyle çekimlere ara verilince yeni sezon pek çok kez ertelenmişti.

Ancak nihayet Netflix'ten beklenen açıklama geldi. CD Projekt Red ve Netflix ortaklığında gerçekleştirilen WitcherCon etkinliğinde yeni sezonun yayınlanacağı tarih ile birlikte bazı görseller ve bölümlerin isimleri paylaşıldı. Etkinliğin ardından hem The Witcher'ın resmi Twitter hesabı hem de Netflix, yeni sezon tarihini duyurdu.

17 Aralık'ı bekleyeceğiz:

The Witcher ikinci sezon

The Witcher'ın 2. sezonu 17 Aralık tarihinde yayınlanacak. Henüz bir tanıtım videosu yayınlanmış değil ancak tarih açıklandığına göre yakın zamanda bir de video göreceğimizi tahmin etmek zor değil. Ayrıca diziden gelen birkaç yeni fotoğraf da heyecanı körüklemesi için paylaşılmış durumda. 

WitcherCon'da paylaşılan bir diğer bilgi ise bölümlerin isimleri. 'A Grain of Truth', 'Kaer Morhen', 'What Is Lost', 'Redanian Intelligence', 'Back Your Back', 'Dear Friend', 'Voleth Meir' yedi bölüm için paylaşılan isimler. Bu yedi bölüm dışında bir de ismi paylaşılmayan gizemli bir sekizinci bölüm var. Ancak bu ismi sezon yayınlandığında öğrenebileceğiz gibi görünüyor.

The Witcher ikinci sezon

Yeni sezonda kahramanlarımızın başına neler geleceğine dair henüz elimizde fazla bilgi yok ancak Geralt ve Ciri'nin ilişkisine odaklanacak bir sezon olacağını biliyoruz. Ayrıca witcherların eğitildiği kadim bir kale olan Kaer Morhen'in de sezonda önemli bir yeri olacağı düşünülüyor.

Kaynak : https://www.techradar.com/news/the-witcher-season-2-has-finally-a-release-date-two-years-after-season-1
32
5
3
1
1
Emoji İle Tepki Ver
32
5
3
1
1