Jason Momoa'lı Yeni Netflix Filmi Sweet Girl'den Fragman Geldi

15
3
0
0
0
Netflix'in merakla beklenen yapımlarından biri olan Sweet Girl'ün fragmanı yayınlandı. Bir babanın, eşinin ölümünden sorumlu olanlara karşı çıktığı adalet arayışını ve bir yandan da kızını koruma hikayesini konu edinen yapım, 20 Ağustos'ta vizyona girecek.

Netflix, geçtiğimiz aylarda yaz döneminde platformda karşımıza çıkaracağı tüm dizi ve filmleri yayınlamıştı. Özellikle platforma gelecek yeni filmlerle merak uyandıran Netflix'te dikkat çeken yapımlardan biri de Sweet Girl olmuştu.

Aquaman karakterine hayat veren başarılı oyuncu Jason Momoa'nın başrolde yer aldığı yapım, bir adamın adalet arayışını konu ediniyor. Eşinin ölümünden sorumlu tuttuğu ilaç şirketine karşı büyük bir mücadeleye girişen Momoa, bir yandan da ailesinden geriye kadar tek kişi olan kızını bu zorlu mücadelede korumaya çalışıyor. Momoa'ya film boyunca kızı rolünde genç oyuncu Isabela Merced eşlik ediyor. Baba ve kız, haklarını aradıkları için dört bir koldan peşlerine düşen dev ilaç şirketinden köşe bucak kaçtıkları uzun bir maceraya sürükleniyor.

Aksiyon dolu resmi fragman yayınlandı:

sweet girl

Netflix, geçtiğimiz haftalarda filmden ilk görselleri paylaşmıştı. Aynı zamanda yine geçtiğimiz haftalarda filmin iki başrolünün de yer aldığı eğlenceli bir 'BFF Challenge' videosu da paylaşılmıştı. Şimdi ise filmin resmi tanıtım fragmanı yayınlandı. Momoa'nın adalet arayışının aksiyon dolu bir maceraya dönüştüğü yapımın bol dövüş sahneli ve silahların sık sık patladığı fragmanı, Netflix Türkiye'de de altyazılı olarak paylaşıldı.

Eğer aksiyon dolu yapımları izlemekten keyif alıyorsanız ve filmi merak ettiyseniz biraz daha beklemeniz gerekecek. Sweet Girl, 20 Ağustos'ta izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor. 

Sweet Girl'ün altyazılı fragmanı:

Kaynak : https://comicbook.com/movies/news/sweet-girl-trailer-jason-momoa-netflix/
15
3
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
15
3
0
0
0