Yerli Otomobil TOGG, Test Sürüşü Sırasında Görüntülendi [Video]

60
14
6
1
1
Yerli Otomobil TOGG, Test Sürüşü Sırasında Görüntülendi [Video]
Yerli ve milli otomobil TOGG, Kuzey Marmara Otoyolu'nda yapılan test sürüşü sırasında görüntülendi. Aracı TOGG CEO'su Gürcan Karakaş'ın kullandığı görüldü.

Türkiye’nin merakla beklenen yerli ve milli otomobili TOGG için yapılan çalışmalar hızını kesmeden devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde TOGG’un bataryasını üretecek Siro Energy’nin ilk prototipini ürettiği açıklanmıştı. Bunun yanı sıra otomobilin kendi şarj istasyonu TruGo'dan’da ilk video bizlerle buluşmuştu.

Yerli otomobil için bekleyiş sürerken yapılan testlerden de görüntüler geliyordu. Son olarak geçtiğimiz ay, TOGG’un gece saatlerinde otobanda hız testi yaptığı görüntülenmişti. Bu videoda, otomobilin 200 km/s’den hızlı gitmesi de dikkat çekmişti. Şimdi ise otomobilin bir kez daha test edildiği ortaya çıktı.

TOGG, test sürüşünde görüntülendi

Anadolu Ajansı tarafından paylaşılan habere göre yerli ve milli otomobil TOGG’un gece saatlerinde test sürüşüne çıkarıldı. Kuzey Marmara Otoyolu’nda kameralara yansıyan otomobilin, 100 km/s civarında hızla gittiği ve kamuflajlı olduğu gözlemlendi. Bunun yanı sıra direksiyon koltuğunda CEO’su Gürcan Karakaş’ın oturması da dikkatlerden kaçmadı.

Geçtiğimiz haftalarda teknik özellikleri açıklanan yerli ve milli otomobilin önümüzdeki yılın ilk çeyreğinde yollarda olması bekleniyor. TOGG’un Bursa Gemlik’te fabrikasının ise 29 Ekim 2022 tarihinde açılması planlanıyor.

Kaynak : https://www.aa.com.tr/tr/gundem/togg-test-surusunde-goruntulendi/2660079
60
14
6
1
1
Emoji İle Tepki Ver
60
14
6
1
1