TOGG’un Kendi Şarj İstasyonundan İlk Video Geldi: İşte TruGo’nun Tasarımı [Video]

54
18
5
3
2
TOGG’un Kendi Şarj İstasyonundan İlk Video Geldi: İşte TruGo’nun Tasarımı [Video]
Yerli otomobil TOGG'un şarj istasyonu markası TruGo, aracın şarj cihazlarına ilk bakışı atmamızı sağlayan bir video paylaştı. Paylaşım, otomobilin Trugo ile 25 dakikada %80 şarja ulaşabileceğini ortaya koydu.

Türkiye’nin yerli otomobili TOGG için çalışmalar devam hız kesmeden devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde tüm ülke tarafından heyecanla beklenen araç için oldukça önemli açıklamalar yapılmıştı. TOGG CEO’su Mehmet Gürcan Karakaş yaptığı açıklamalarda otomobilin teknik özelliklerini ve Avrupa’da satışa çıkacağı tarihi bizlere aktarmıştı.

2023 yılının ilk çeyreğinde ülkemizdeki yollarda olacağı belirtilen elektrikli otomobil konusundaki heyecan sürerken şimdi de şarj cihazlarıyla ilgili bir video geldi. Paylaşım, yerli ve milli otomobilin şarj istasyonu markası TruGo’nun resmi sosyal medya hesabı üzerinden yapıldı.

İlk TruGo şarj cihazları Gemlik’te test edilmeye başladı

Videoyu görüntüleyemiyorsanız buraya tıklayın

Twitter üzerinden yapılan paylaşım, TOGG’un şarj istasyonuna ilk bakışı atmamızı sağladı. TruGo, “Gemlik Kampüsümüzde kurulumunu yaptığımız ilk TruGo şarj cihazlarımızı, kesintisiz bir kullanıcı deneyimi tasarlamak üzere test etmeye başladık ifadelerini kullanarak şarj istasyonunun test edildiğini belirtti.

Yerli otomobilin SUV modelinin yer aldığı video incelendiğinde TOGG’un şarj istasyonunun nasıl bir görünüme sahip olacağı görülebiliyor. Bunun yanı sıra video, %20 şarja sahip aracın Trugo şarj cihazı ile birlikte 25 dakikada %80 şarja ulaşabildiğini ortaya koyuyor.  

TOGG, geçtiğimiz ayın başında Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu’na (EPDK) Trugo markası için yaptığı başvuru sonucunda işletmeci lisansı almıştı. Şirketin, TruGo ile 81 ilde 600’den fazla lokasyonda 1000 yüksek performanslı şarj cihazı kurma hedefi bulunduğu belirtilmişti. Ayrıca, trafik yoğunluğu yüksek yerlerde 25, az yoğunluk olan güzergâhlarda ise 50 kilometrede bir şarj cihazı kurulmasının planlandığı belirtilmişti.

54
18
5
3
2
Emoji İle Tepki Ver
54
18
5
3
2