Sinop'ta Trafik Kazasına Karışan Balığın Viral Videosu ile İlgili Komik Paylaşımlar

53
20
2
1
1
Sinop'ta olta ile tutulan balık, bir trafik kazasına karıştı. Balığı tutan vatandaşın oltayı yola savurması üzerine yaşanan kaza, Türkiye'deki sosyal medya kullanıcılarının gündemine oturdu. İşte o anlarda yaşananlar ve sosyal medya kullanıcılarının konuyla ilgili paylaşımları...

Gün geçmiyor ki güzel ülkemizde gerçekleştiğine inanmakta zorlanacağımız bir olay yaşanmasın. Bu kez internete düşen bazı görüntüler, milyonlarca vatandaşı gülme krizine soktu. Öyle ki yaşam alanı tatlı veya tuzlu olan bir balığa, karada giden bir otomobil çarptı. "Başka ülkede yaşayamam" dedirten olay, Türkiye'nin sosyal medya gündemine oturdu.

Edinilen bilgilere göre Sinop'ta bulunan Akliman Mesire ve Piknik Alanı'nda yaşanan olay şöyle gerçekleşiyor; bir grup vatandaş, olta ile yakaladığı bir balığı karaya çekiyor. O anlarda oltayı bir hızla geri çeken vatandaş, ucunda balık olan oltanın misinasının yola doğru savrulmasına yol açıyor. Tam da o anlarda yoldan geçen bir otomobil, misinanın ucundaki balığa çarpıyor. Talihsiz balık, bu çarpmanın etkisiyle metrelerce savruluyor.

Belki de dünyada bir ilk olan balıklı trafik kazasının videosu

İnsanı gülerken düşündüren bu garip trafik kazasıyla ilgili dikkat çeken hususlardan bir tanesi de vatandaşın kendisini suçlu hissetmesi. Balığın yola doğru savrulmasına neden olan vatandaş, ya balıktan ya da balığa çarpan aracın sürücüsünden özür diliyor. İşte bu ilginç anlar, son birkaç gündür sosyal medyanın en çok konuştuğu konuların başında geliyor. Dilerseniz şimdi de Sinop'ta yaşanan trafik kazasıyla ilgili yapılan en komik yorumlara bakalım.

Dünyanın en ilginç trafik kazalarından olmaya aday olayla ilgili yapılan paylaşımlar

Twitter

Twitter

Twitter

Twitter

Twitter

Twitter

Twitter

Twitter

Twitter

Twitter

53
20
2
1
1
Emoji İle Tepki Ver
53
20
2
1
1