Unreal Engine 5'in Göz Kamaştıran Grafik Kalitesini Gösteren 2 Harika Video (Star Wars İçerir)

41
2
1
0
0
Unreal Engine 5'in Göz Kamaştıran Grafik Kalitesini Gösteren 2 Harika Video (Star Wars İçerir)
İki YouTube kanalı, Epic Games'in yeni oyun motoru Unreal Engine 5'in neler sunduğunu göstermek için iki ayrı video yayınladı. Videolardan biri Star Wars ile ilgili bir klip, diğer ise Dragon Age: Inquisition isimli oyunun Unreal Engine 5 ile karşımıza çıkarken, oyuncuları nelerin beklediğini gözler önüne sermeye yetiyor.

Epic Games, uzunca bir süredir yeni oyun motoru Unreal Engine 5 üzerinde çalışmalarını sürdürüyor. Oyun geliştiriciler şu sıralar, bu oyun motorunun neler sunabildiğini görebilmek adına bir erken erişim sürümünü kullanabiliyorlar. Bu motorla ilgili çalışmalarda bulunan iki YouTube kanalı ise Unreal Engine 5'in neler sunabildiğini gösteren iki video yayınladı. Yayınlanan videolar, oyun dünyasının geldiği son noktayı gözler önüne seriyor.

Leo Torres isimli YouTube kanalının yaptığı paylaşım, dünya genelinde çok sevilen oyunlar arasında yer alan Dragon Age: Inquisition'ın Unreal Engine 5 motoruyla yeniden oluşturulmuş grafiklerini gösteriyor. "Frostbite 3" isimli oyun motoruyla geliştirilen oyunun Unreal Engine 5 ile yeniden oluşturulmuş hali, Dragon Age: Inquisition'ın sanki bambaşka bir oyunmuş gibi görünmesine yol açmış durumda.

İşte Unreal Engine 5 ile oluşturulan Dragon Age: Inquisition

Unreal Engine 5 için oluşturulan ikinci video ise WoofWoofWolffe isimli YouTube kanalından geliyor. Bu videoda Star Wars için kısa bir klip oluşturan YouTube kanalı, oyuna bambaşka bir hava katmış durumda. Zira cam gibi parlayan görüntüler, sanki bu sahnelerin bir filmmiş gibi görünmesini sağlıyor. Dilerseniz hemen o videoya da bakalım.

Yukarıdaki videolarda da görebileceğiniz üzere Unreal Engine 5'in erken erişim sürümü bile hem oyuncular hem de geliştiriciler için benzersiz bir deneyim sunuyor. Bu deneyim, oyun motorunun geliştirilme süreci tamamlandığında bambaşka bir boyuta ulaşmış olacak. Bizler de o gün geldiğinde, Epic Games'in yeni oyun motorunun neler sunduğunu tüm detayları ile görme imkanı yakalayacağız.

Kaynak : https://www.dsogaming.com/videotrailer-news/star-wars-dragon-age-inquisition-look-cool-in-unreal-engine-5/
41
2
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
41
2
1
0
0