Venom 2’nin Çekimleri Yakın Zamanda Başlayacak

36
3
2
2
2
Eddie Brock ve dünyanın en popüler simbiyotu Venom, ikinci bir filmle beyazperdeye geri dönecek. Venom 2 çekimleri yakın zamanda başlayacak.

Eddie Brock ve Venom’un iş birliği, Venom 2 adlı filmle beraber devam edecek. Sony Pictures Entertainment o dönemde, Spider-Man’i MCU’ya emanet etmesinin ardından elinde kalan telif haklarına odaklanmış ve bu karakterin filmini yapmıştı. İlk film hem gişe hem de yorum anlamında beklenenden daha başarılı olmuştu.

Yeni gelecek filmde yönetmen koltuğuna Andy Serkis oturacak. Tom Hardy ve Michelle Williams da Venom 2 filmi ile rollerine geri dönecek. Sony, film üzerinde bu yıl sonunda çalışmaya başlayacak.

venom

Production Weekly’ye göre filmin çekimleri 25 Kasım’da başlayacak. Yapım süreci “Fillmore” adı altında devam edecek. 

Yapımcı Amy Pascal, Hardy’nin popüler Marvel anti-kahramanını tanımlayacak bir versiyonunu oynadığını söylemişti. Pascal, hem Sony’nin karakteri ayrı bir evrene koyarak iyi bir iş yaptığını, hem de Hardy’nin karaktere çok iyi oturduğunu söyledi. 

Filmde muhtemelen Woody Harrelson’ın canlandıracağı Cletus Kasady, yani muhtemelen en aşağılık simbiyot olan Carnage da yer alacak. Hayranların çok sevdiği bu karakter, sosyopattır ve hemen herkesi zevk için öldürebilir. Sevilecek bir yanı yoktur ama gerçekten kötü karakter gibi kötü karakterdir. 

Sinematograf, Robert Richardson'ın da yeni filmde yer alacağını söyledikten sonra Carnage’ın filmde önemli yer tutacağını ve Woody Harrelson’un da bu evrene giriş yapacağını söyledi. 

carnage

Marvel artık işin içinde yer almadığı için Venom 2 oldukça dikkat çekici bir atılım yapıp Tom Holland’ın Spider-Man’ini de işin içine dahil edebilir. Ancak film daha önceden kararlaştırıldığı için Spider-Man’i bu yapımda görmememiz fakat hakkında ipuçları edinmemiz daha olası. 

Venom 2, Ekim 2020’de vizyona girecek. 

Kaynak : https://comicbook.com/marvel/2019/09/11/venom-2-reportedly-begin-shooting-very-soon/
36
3
2
2
2
Emoji İle Tepki Ver
36
3
2
2
2