Vivo V15 Pro, En Hızlı Satılan V Serisi Telefon Oldu

16
2
1
1
0
Çinli fiyat/performans akıllı telefonları üreticilerinden birisi olan Vivo, amiral gemisi katili telefonu V15 Pro ile büyük başarılara imza atıyor.

Farklı pazarlarda araştırmalar yapan Growth from Knowledge'ın (GfK) en son verilerine göre Vivo, Hindistan'daki en hızlı büyüyen marka olarak içinde bulunduğu yolda emin adımlarla ilerliyor. Aynı zamanda Vivo, yaptığı çıkışlarla büyüme istatistiklerinde global sektör şirketlerini de geride bıraktı.

Geçtiğimiz yılın Ocak ayından 2019 yılının Ocak ayına geçen süreçte Vivo; %60,9 daha fazla cihaz sattı, %63,2 daha fazla kâr elde etti. Global markette ise bu durum %14,2'lik satış ve %16,8 kâr artışı olarak kaydedildi. Çinli şirketin son üç ayı ise son 1 yılında geçirdiği en iyi zamanları oldu.

Şirketin V serisinin en yeni üyesi V15 Pro, Vivo'nun en hızlı ve büyük miktarda satılan akıllı telefonu olma unvanına sahip oldu. Vivo'nun Marka Strateji Müdürü: "Vivo ailesi olarak müşteri memnuniyetine son derece önem veriyoruz. Ürünlerimizde müşterilerimize gerçek anlamda uygun fiyatlar sunmamız, sektörün gelişen marketinde hızlı ve kesin bir şekilde yer edinmemize olanak tanıdı. Hindistan pazarı için elimizde bulunan başarılı istatistikleri paylaşmak bizim için gurur verici." dedi.

Kaynak : https://www.gsmarena.com/the_vivo_v15_pro_becomes_the_fastestselling_vseries_phone-news-36249.php
16
2
1
1
0
Emoji İle Tepki Ver
16
2
1
1
0