Warner Bros. 2022 Yılında HBO Max İçin En Az 10 Filmi İzleyicilerle Buluşturacak

25
4
2
1
1
Godzilla vs Kong filmiyle büyük gelirler elde etmeyi başaran Warner Bros., HBO Max ile yaptığı anlaşmayı genişletme kararı aldı. Şirket, 2022 yılında HBO Max için en az 10 film çekeceğini duyurdu.

Geçtiğimiz sene radikal bir karar veren Warner Bros, gişe rekorları kırma potansiyeline sahip filmlerini HBO Max ve beyazperdede aynı anda yayınlayacaklarını açıklamıştı. Pandemi nedeniyle sinema sektörünü biraz hareketlendirmek isteyen şirket, HBO Max ile yeni bir anlaşma yaptıklarını duyurdu.

Variety'nin yapmış olduğu habere göre Warner Bros., 2022 yılında HBO Max'te yayınlanmak üzere en az 10 film çekmek için kolları sıvamış durumda. Çekilecek filmler ise sadece tek bir konu üzerine değil, şirketin daha önce izlediği yol gibi karma türlere sahip olacak.

Şirket, Godzilla vs Kong'dan 462 milyon dolar elde etmişti

godzilla vs king

Pandeminin yol açtığı olumsuzluklardan en fazla etkilenen sektörlerden biri, şüphesiz sinema sektörü oldu. Sinema denildiği zaman akla ilk gelen şirketlerden Warner Bros. da bu olumsuzluklardan nasibini almıştı ve izleyici kitlesini kaybetmemek için dijital yayın platformu olan HBO Max ile anlaşmıştı. Alınan bu karar, pandeminin yol açtığı zararı bir nebze de olsa azaltacak gibi görünüyor.

İnsanların sinema salonlarından uzak olduğu günlerde filmlerini HBO Max üzerinden yayınlayan Warner Bros., kısıtlamaların yavaş yavaş kaldırılmasıyla birlikte sinema salonlarını tekrar hareketendirecek projelere imza atmaya hazırlanıyor. Warner Bros. CEO'su Jason Kilar, 2022 yılı içerisinde hem HBO Max'te hem de sinemalarda yayınlanmak üzere en az 10 film için hazırlıklara başladıklarını dile getirdi. 

Kaynak : https://hypebeast.com/2021/7/warner-bros-hbo-max-10-exclusive-films-production
25
4
2
1
1
Emoji İle Tepki Ver
25
4
2
1
1