WhatsApp’a “Bu Neden Daha Önce Yokmuş?” Dedirten Görüşme Özelliği Geldi

49
11
7
4
2
Mesajlaşma konusunda neredeyse standart haline gelen WhatsApp, artık grup görüşmelerinde sonradan katılmanıza izin verecek. Görüşmelere katılmak için görüşmelere bir kez dokunmanız yeterli olacak.

Her gün milyonlarca insanın kullandığı ve günümüzde artık mesajlaşmanın standardı haline gelen WhatsApp, uzun zamandır pek çoğumuzun fark etmediği, ancak bugün duyurulmasıyla “Neden daha önce yoktu?” dedirten bir özelliğe kavuşuyor. Yeni özellik, grup olarak videolu veya sesli görüşme gerçekleştiren herkesi ilgilendiriyor.

Bugüne kadar WhatsApp’da grup görüşmelerine cevap veremediğiniz takdirde o görüşmeye girebilmek için görüşmenin yeniden başlatılması gerekiyordu. Fakat Google Meet ve Zoom gibi platformlarda olduğu gibi artık WhatsApp’ta grup görüşmelerine tek bir tıkla sonradan kolayca katılabileceğiz.

Görüşmelere sonradan katılabileceksiniz:

whatsapp

WhatsApp tarafından yayınlanan yeni özellik sayesinde ‘Aramalar’ sekmesinde karşınıza o anda katılabileceğiniz grup görüşmeleri gösterilecek. Bu görüşmelere katılmak istediğinizde herhangi bir zaman aramanın üstüne dokunarak görüşmelere katılabileceksiniz. Ayrıca katılmak istediğiniz görüşmede kimlerin yer aldığını, görüşmeye katılmadan önce gözüken ekranda görebileceksiniz.

Daha sonradan katılınabilecek grup görüşmeleri, güvenliğin sağlanması için uçtan uca şifrelemeyle korunacak. WhatsApp’ın birçok kişinin kullanmaya başlayacağı özelliği, bugün yayınlanmaya başladı. Özellik, kısa bir sürede tüm kullanıcılar için kullanılabilir hale gelecektir.

Kaynak : https://www.theverge.com/2021/7/19/22583640/whatsapp-joinable-calls-join-after-started-group
49
11
7
4
2
Emoji İle Tepki Ver
49
11
7
4
2