Windows XP'nin 2019 Yılına Uyarlanmış Muhteşem Konsepti (Video)

227
12
8
7
4
Yeni bir video, efsanevi Windows sürümü XP’nin modern bir versiyonu olsa nasıl görüneceğini ortaya çıkardı. Bu videoda XP, sanal masaüstü ve Cortana gibi modern teknolojilerle harmanlanmış durumda.

Microsoft’un Windows sürümleri genel olarak bir efsane versiyon bir de o kadar tutmayan versiyon şeklinde ilerlemiştir. Pek çok kişinin bilgisayarla tanıştığı Windows sürümü olan Windows 98 sonrası çıkan ME, o kadar tutmamıştı. 2001 yılında ise efsanevi Windows XP hayatımıza girdi. (Sonrasında da kimsenin kullanmadığı Vista, herkesin bayıldığı Windows 7, topa tutulan Windows 8 ve şimdi de herkesin kullandığı Windows 10 var.) 

Windows XP’nin modern dünyada nasıl görüneceğini merak edenlerdenseniz şanslı gününüzdesiniz. Windows XP 2019 Edition adlı konsept video fazlasıyla dikkat çekiyor. Bu videoda pinball gibi klasikler ve sanal masaüstü gibi modern yenilikler bir arada sunuluyor. Arka planda çalan müzik de ayrı bir tebriği hak ediyor. 

windows-xp-2019-edition

Klasik menü ve klasik temalar geri dönerken dinamik arka plan, karanlık modu gibi özellikler ise bu versiyonda geri geliyor. 

Aşağıda yer alan videoda bu nostaljik tasarımı görebilirsiniz. 

Kaynak : https://www.windowscentral.com/new-video-shows-windows-xp-2019-edition
227
12
8
7
4
Emoji İle Tepki Ver
227
12
8
7
4