Xbox, Halo Infinite'in Ertelenmesini Game Pass ile Unutturmayı Hedefliyor

21
2
1
0
0
Xbox patronu Phil Spencer, Halo Infinite'in ertelenmesiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Bunun, Xbox Series X'in çıkışında çok fazla değişiklik yaratmayacağını söyleyen Spencer, Game Pass için büyük duyurularının olacağını ifade etti.

Bu hafta içerisinde sizlere aktardığımız bir haberimizde Xbox'ın en bilinen oyun markalarından bir tanesi olan Halo'nun son oyunu Halo Infinite'in çıkış tarihinin ertelendiğinden bahsetmiştik. Xbox patronu Phil Spencer da konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Gary Whitta'nın Animal Talking videosuna konuk olan Phil Spencer, Halo Infinite'in ertelenmesinin insanlar için ve kendileri için hayal kırıklığı olduğunu söyledi. Spencer, özel bir oyunun yokluğunun, Xbox Series X'in çıkış stratejisinde çok büyük bir değişiklik yaratmayacağını ifade etti.

Odak noktası Game Pass

xbox game pass

Xbox Series X'in çıkışıyla ilgili konuşan Phil Spencer, oyuncuların hem konsol hem de Game Pass hakkında çok daha fazla şey duyacağını söylerken bu ikisinin bir araya gelmesinin oyuncular için harika bir teklif olacağını ifade etti. Xbox patronu, Game Pass servisinin hem kendi platformları hem de Xbox Series X almayı düşünen insanlar için karar verdirici bir sistem olduğunu dile getirdi.

Microsoft, Game Pass aboneliğinin kullanıcılara daha çekici ve daha değerli gelmesi için çalışmalar yapıyor. Bu çalışmalar arasında Project xCloud servisini herhangi bir ek ücret olmadan Game Pass Ultimate'in içerisine yerleştirmek de bulunuyor.

microsoft, project xcloud

Yeni nesil Xbox'ın çıkışında Halo Infinite'in eksikliği, Microsoft'un Game Pass'e ve geriye dönük uyumluluğa daha çok eğileceği anlamına geliyor. Zaten Spencer da bunun işaretlerini vermişti, Xbox patronu, "Game Pass'e ve o portföye yatırımımız güçlü olmaya devam edecek" dedi. Game Pass ile ilgili çok daha güzel duyurularının olduğunu söyleyen Spencer, Game Pass için çok güçlü duyurular yapacaklarını da ifade etti.

Phil Spencer'ın bahsettiği bu duyuruların ne olduğu ve ne zaman gerçekleşeceği henüz belli değil. Ancak Xbox'ın ağustos ayı içerisinde bir etkinlik düzenleyeceğine dair söylentiler bulunuyor. Halo Infinite'in ertelenmesini de düşünecek olursak bu etkinlikte söz konusu duyuruların yapılması oldukça uygun olabilir.

Kaynak : https://www.techradar.com/news/halo-infinite-delay-isnt-going-to-change-xbox-series-x-launch-says-phil-spencer
21
2
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
21
2
1
0
0