Yeni Nesil Tesla Roadster’in Bagajı İlk Kez Açıldı

37
2
1
1
0
Tesla’nın şimdiye kadar sadece uzaktan görülmesine izin verdiği yeni Tesla Roadster’in kapıları ilk defa açıldı.

Tesla, 2017 yılında yeni Roadster aracının prototipini insanların karşısına çıkarmıştı. O günden bu yana aracın yalnızca uzaktan görülmesine izin veren firma, geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdiği Yatırımcı Otonom Günü’nde prototip aracın kapılarının açılmasına izin verdi.

Aracın bagaj hacmi standart bir süper otomobilden daha geniş duruyor. Bagaja birkaç adet küçük boy bavul sığacak kadar yer var.

Tesla prototipi ilk çıkardığında Elon Musk, aracın 0’dan 100’e 1,9 saniyede çıkacağını, yaklaşık 1000 kilometre menzili olacağını ve tamamen elektrikli olacağını söylemişti. Bu özellikler oldukça etkileyici olsa da esas şaşırtıcı olan kısım, otomobilin dört kişilik olması ve bagaj alanının bulunması. Arka koltukları katlayarak bagaj alanını büyütmek mümkün.

Aracın ön kısmında da diğer Tesla modelleri gibi bagaj olup olmadığı bilinmiyor. Tesla, yeni aracı 2020 yılında piyasaya sürme amacında. Elon Musk, benzinli otomobillerin daha iyi olduğuna yönelik inanışta etkili olan süper otomobil pazarına bir elektrikli araç sokarak bu inancı sarsmayı planlıyor.

Kaynak : https://electrek.co/2019/04/28/tesla-roadster-trunk/
37
2
1
1
0
Emoji İle Tepki Ver
37
2
1
1
0