46
9
8
6
5

İnternet ortamında piyasanın çok altında fiyatlara GTA V, Mount & Blade II: Bannerlord, FIFA 20 gibi oyunları satan sitelere denk gelmişsinizdir. Biz de bize e-posta yoluyla ulaşan bir arkadaşımızın isteği üzerine 1 TL gibi bir fiyata üst düzey oyunları satan bu sitelerden birinden alışveriş yaptık.

1 TL’ye satılan oyunlar gerçekten çalışıyor mu?

1 tlye satılan oyunlar

4 TL’ye Battlefield IV, 1 TL’ye Football Manager gibi oyunların arasında yaptığımız aramaların sonucunda 1 TL’ye satılan GTA V’i satın almaya karar verdik. Peki satın aldığımızda ne oldu? Pek de şaşırmayacağınız üzere kısa bir süre sonraSatış İptal Edildi” uyarısıyla karşı karşıya kaldık.

İlk iptalin ardından yılmadan devam ettiğimiz aramalar sonucundaysa bu kez 11 TL’ye Mount & Blade: Bannerlord satan bir satıcıya denk geldik. Satıcıyla yaptığımız görüşmelerin ardından şifresiyle birlikte başkasına ait bir Steam hesabı elimize ulaştı. Oyuna girmeye çalıştığımızdaysa tahmin edeceğiniz gibi hesapta bir başkası olduğu için oyun açılmadı.

Hayal kırıklığına uğramak istemiyorsanız bu tarz sitelerden uzak durun:

1 tlye satılan oyunlar

Tabii ki satın aldığımız oyunlar bu kadarla sınırlı kalmadı. Daha sonrasında 2 TL’ye Battlefield I, 1 TL’ye FIFA 20 gibi başka oyunları da satın aldık. Bu satın alımlarda da senaryo benzer şekildeydi. Ya satın aldığımız hesaplar bir başkasına aitti ya da siparişlerimiz iptal edildi.

Bu noktada dikkat çekmek istediğimiz bir diğer nokta satıcıların tavrı. Oyunları satan kişilerin büyük çoğunluğu, zaten ürün açıklamalarında hiçbir garanti vermediklerini ve oyunun ancak çevrimdışı modda kesintisiz bir şekilde oynanabileceğini belirtiyorlar. Bir başka deyişle dolaylı yoldan dolandırıcı olduklarını söylüyorlar.

Sonuç olarak satın aldığımız bu oyunların çalışmadığını, bir oyunun fiyatı mantıksız derecede düşükse o siteden uzak durmanız gerektiğini söyleyebiliriz. Konuya dair daha fazla bilgi sahibi olmak için hemen yukarıdan videomuzu izleyebilir, bunun gibi daha fazla içeriğe ulaşmak için de YouTube kanalımızı ve sitemizi takip edebilirsiniz.

46
9
8
6
5
Emoji İle Tepki Ver
46
9
8
6
5