Hindistan'da 10 Yaşında Bir Kız, Mobil Oyunda Yendiği 11 Yaşındaki Çocuk Tarafından Öldürüldü

231
61
35
14
6
Hindistan'da gerçekleşen kan donduran olayda 10 yaşındaki bir kız, mobil oyunda defalarca yendiği 11 yaşındaki erkek çocuk tarafından öldürüldü. Polisin aynı gün içinde yakaladığı çocuk, suçunu itiraf etti.

7 Ağustos Pazartesi günü (dün), Hindistan’ın Indore şehrinde korkunç bir olay meydana geldi. Indore Polisi tarafından aktarılan bilgilere göre henüz 11 yaşındaki bir erkek çocuk, kendisini Free Fire adlı mobil oyunda yenen 10 yaşındaki bir kız çocuğunu öldürdü.

Aktarılan bilgilere göre 10 yaşındaki kız çocuğu ile 11 yaşındaki erkek çocuk aynı mahallede yaşıyorlardı. İkili, Free Fire adlı mobil oyunda defalarca karşı karşıya geldi ve 10 yaşındaki kız, karşılaşmaların çoğunu kazanmayı başardı.

free fire

Üst üste kaybetmesi üzerine çileden çıkan 11 yaşındaki çocuk evden çıkarak, çiçek toplamak için dışarı çıktığı belirtilen kız ile karşı karşıya geldi. İkili arasındaki sözlü tartışma kısa sürede fiziksel şiddete döndü. Kontrolünü iyice kaybeden erkek çocuk, kızın kafasına taş ile defalarca vurarak bayılttı. Çocuk, olay yerinden hızla kaçarken küçük kız, kan kaybı nedeniyle hayatını kaybetti.

Çocuğundan bir süre haber alamaması üzerine sokağa çıkan kızın babası, kısa bir aramanın ardından çocuğunun cansız bedeniyle karşılaştı. Olay yerine gelen polis, bölgedeki çocuklarla kısa bir sorgu gerçekleştirdikten sonra katil zanlısının kim olduğunu öğrendi ve gözaltına aldı.

free fire tanıtım görseli

Henüz 11 yaşındaki erkek çocuk, polis sorgusunda suçunu itiraf etti. Polis, gerekli prosedürler tamamlandıktan sonra zanlının çocuk evine götürüleceğini bildirdi. Basit bir mobil oyun nedeniyle yaşanan bir korkunç olay ne yazık ki daha 10 yaşındaki bir kız çocuğunun hayatını kaybetmesi, 11 yaşındaki bir erkek çocuğun da polis gözetimine girmesi ile sonuçlandı.

Kaynak : https://www.talkesport.com/news/minor-boy-kills-10-year-old-girl-after-facing-constant-defeats-in-mobile-game-free-fire/
231
61
35
14
6
Emoji İle Tepki Ver
231
61
35
14
6