En Hareketli Zamanlar İçin Zeka Geliştiren 2 Yaş ve Üzeri Oyuncak Tavsiyeleri

6
2
1
0
0
Bebekler 2 yaşından itibaren artık hayat hakkında çok daha fazla şey öğrenmeye hazır hale geliyor. Bu dönemde oynadıkları her 2 yaş oyuncak, onlar için yeni bir dünyanın kapılarını açıyor. Bu nedenle 2 yaş oyuncak tavsiyeleri listesi hazırladık ve kısaca listemizdeki oyuncakların çocuklar için yararlarından bahsettik.

Yeni dünyaya gelmiş bebeklerin ilk aylarında ve ilk yıllarında da alınan oyuncaklara dikkat etmek son derece önemlidir. Ancak 2 yaşından sonra uzmanlara göre çocuklar artık hayatı çok daha yakından tanımaya hazır oldukları için 2 yaş oyuncak seçimi çok daha önemlidir. Bu dönemde oynanılan her 2 yaş oyuncak, çocukların hayata çok daha kolay adapte olmasını sağlamaya yönelik olmalıdır.

2 yaş oyuncak elbette çocuğu sıkmayacak şekilde özel üretilmiş ürünler olmalıdır. Yoksa o yaşta bir bebek ne verirseniz oynar ancak bu noktada önemli olan oyun sırasında onun bir şeyler öğrenmesini de sağlamaktır. Bu nedenle 2 yaş oyuncak tavsiyelerinden oluşan bir liste hazırladık ve kısaca her bir oyuncağın çocuk üzerinde nasıl bir etkisi olacağını ve gelişimine nasıl katkı sağlayacağını anlattık.

2 yaş oyuncak tavsiyeleri:

  • Play-Doh Renkli Dondurma Dükkanım / 248 TL
  • UNO Extreme Kart Oyunu / 186 TL
  • Hasbro Tabu Junior / 178 TL
  • Fisher Price Eğlen & Öğren Yaşa Göre Gelişim Eğitici Tablet / 109 TL
  • LEGO Duplo İnşaat Buldozeri / 71 TL
  • Dikkati Güçlendirme Seti 2 Yaş Oyuncak / 56 TL
  • Yuka Kids Ses Kartları / 56 TL
  • Trafik Öğreniyorum 2 Yaş Oyuncak / 28 TL

Hayal gücünü doğru yönlendirsin: Play-Doh Renkli Dondurma Dükkanım

Play-Doh Renkli Dondurma Dükkanım

Oyun hamuru ile oynamak her yaştan çocuk için hayal gücünü geliştirecek en önemli aktivitelerden biridir. 2 yaş üzeri çocuklar ise Play-Doh Renkli Dondurma Dükkanım gibi biraz daha karmaşık oyuncaklarla oynayabilirler. Bu oyuncak sayesinde çocuklar belirli bir görev dahilinde hayal güçlerini kullanmayı öğrenecek ve yaratıcılıklarını belirli bir alana yönlendirmenin ne olduğunu görecekler. Ürünün n11 sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

Rakip ile oynamanın zevkini keşfetsin: UNO Extreme Kart Oyunu

UNO Extreme Kart Oyunu

Keyifle oynanan kart oyunu UNO’yu hepimiz biliyoruz. UNO Extreme Kart Oyunu, bildiğimiz oyunun çocuklar için özel olarak geliştirilmiş versiyonudur. 7 yaş üzeri bir oyun olmasına rağmen 2 yaş ve üzerindeki çocuklar ailesi ile birlikte oynadığı zaman zeka gelişimine büyük katkı sağlayacaktır. Bu oyun ile birlikte çocuk, aynı zamanda bir rakip ile oynamanın da tadına varmış olacak. Ürünün Amazon sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

Konuşma becerisini geliştirecek: Hasbro Tabu Junior

Hasbro Tabu Junior

Hasbro Tabu Junior da 7 yaş üzeri çocuklar için tavsiye ediliyor ancak 2 yaş ve üzeri çocuklar ailesi ile birlikte oynadığı zaman kelime öğrenimi büyük hız kazanacaktır. Henüz yeni yeni öğrendiği kelimeler üzerinden, bildiği kelimelerin anlamını pekiştirerek yeni kelimeler öğrenmesi konuşma sürecine de olumlu katkı yapacaktır. Ürünün Amazon sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

Teknolojiyi keşfetsin: Fisher Price Eğlen & Öğren Yaşa Göre Gelişim Eğitici Tablet

Fisher Price Eğlen & Öğren Yaşa Göre Gelişim Eğitici Tablet

Artık mobil cihazların hayatımızın ayrılmaz bir parçası olduğunu ve olacağını kabul etmek zorundayız. Bildiğimiz mobil cihazlar çocukların kullanımı için yeterli filtre sunmuyor ancak Fisher Price Eğlen & Öğren Yaşa Göre Gelişim Eğitici Tablet çocuğunuza özel olarak geliştirildiği için hem onun yaşına uygun bir şekilde teknoloji ile tanışmasını hem de olası tüm olumsuz etkilerden korunmasını sağlayacak. Ürünün Amazon sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

Meslekleri öğrenmeye başlasın: LEGO Duplo İnşaat Buldozeri

LEGO Duplo İnşaat Buldozeri

Tıpkı oyun hamurları gibi LEGO ve benzeri markaların ürettiği blok setlerinin de çocukların hayal gücüne katkı sağladığı bilinen bir gerçek. LEGO Duplo İnşaat Buldozeri seti, hem çocuğunuzun farklı bir meslek konusunda bilgi almasını sağlıyor hem de içindeki parçaları özgürce birleştirilebildiği için hayal gücünü belirli bir alanda kullanmasını öğretiyor. Ürünün Amazon sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

Dikkat dağınıklığına bire bir: Dikkati Güçlendirme Seti 2 Yaş Oyuncak

Dikkati Güçlendirme Seti 2 Yaş Oyuncak

Doç. Dr. Osman Abalı tarafından hazırlanan Dikkati Güçlendirme Seti 2 Yaş Oyuncak seti, tam olarak çocuğunuzun yaşına uygun uyarıcılardan oluşan özel kartlar ve oyunlar sunuyor. Bu oyunlar ve kartlar sayesinde çocuğunuz tam da yaşına uygun şekilde dikkat dağınıklığına karşı neler yapacağını öğrenecek ve ilerleyen yıllarda oluşacak sorunları ortadan kaldıracaktır. Ürünün Amazon sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

Duyduğu seslere anlam vermesini sağlayacak: Yuka Kids Ses Kartları

Yuka Kids Ses Kartları

2 yaş ve üzeri çocuklar yavaş yavaş hayatın içine girerler ve hepimizin pek de farkında olmadan çıkardığımız seslere anlam vermeye çalışırlar. Yuka Kids Ses Kartları, çocukların bu seslere anlam verme sürecini hızlandırıyor. Eğer kendi haline bırakırsanız çocuklar bu sesleri anlamak konusunda zorluk yaşayabilir ancak bu kartları kullanarak anlatırsanız öğrenme süreci son derece hızlanacaktır. Ürünün gittigidiyor sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

Yolların ustasını yetiştirin: Trafik Öğreniyorum 2 Yaş Oyuncak

Trafik Öğreniyorum 2 Yaş Oyuncak

Çocuğunuz 2 yaşınız geçtiyse artık otomobille ya da otobüsle bir yere giderken trafikte gördüğü şeylere de dikkat etmeye başlamıştır. Adım başı ‘Bu ne?’ soruları alıyorsanız trafik Öğreniyorum 2 Yaş Oyuncak setindeki kartlar ile çocuğunuza trafik hakkında bilgileri henüz erken yaştayken öğretebilirsiniz. Ürünün gittigidiyor sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

Çocukların hayatı keşfetmeye başladığı yaşlarda oynayabilecekleri 2 yaş oyuncak tavsiyeleri listesi hazırladık ve kısaca bu oyuncakların çocuklarınıza nasıl bir katkı sağlayacağını anlattık. Listemizdeki ürünlerin fiyatları, farklı internet sitelerinde yer alan farklı kampanyalara göre değişiklik gösterebilir. 

6
2
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
6
2
1
0
0