51. Bölge’de Ortaya Çıkan ve UFO Tartışmalarını Alevlendiren Yeni Görüntüler

96
22
11
8
8
ABD’nin meşhur 51. Bölge adlı tesislerinden, UFO tartışmalarını yeniden canlandıracak bir dizi video geldi.

UFO tartışmalarının olmazsa olmazlarından biri, ABD’nin Nevada eyaletinde bulunan 51. Bölge'dir. Bu bölgenin fotoğrafları çok az paylaşılır ve içeride ne olduğu büyük bir gizlilik konusudur. Haliyle de ne zaman bir komplo teorisi olsa, ucundan kıyından 51. Bölge’ye dokunur.

Christian adlı bir adam, serin bir günde oğluyla birlikte tesis yakınlarında fotoğraflar çekti. “Birileri kaldırmadan” görülmeleri için görüntüleri YouTube’a yükleyen adam, 2017 yılından beri tesis çevresinde fotoğraf ve video çekimleri yapıyor.

Adamın çektiği son video ise oldukça tartışma konusu oldu. Zira görüntülerde garip şekilli araçlar, oldukça büyük hangarlar ve Tikaboo Tepesi hava gözlem kulesi göze çarpıyor. İki yıl önce çatısı zarar gören hangarın tamir edilmek bir yana daha da kötü hale geldiği göze çarpıyor.

Videonun 11. ve 22. dakikalarında ortaya çıkan gizemli bir anomali, UFO’ların varlığına yoruluyor. Christian bu konuda bir yorum yapmıyor ve bu sessizlik, ABD’nin en gizemli tesislerinden birini görüntülemek için ödenen küçük bir bedel olarak görülüyor.

Webtekno ekibi olarak bizim de 51. Bölge ile ilgili yıllar önce hazırladığımız bir video var. İzlemek isteyenler için videoyu hemen aşağıya bıraktık.

Kaynak : https://mysteriousuniverse.org/2019/06/ufo-seen-in-photos-of-mysterious-building-and-more-at-area-51/
96
22
11
8
8
Emoji İle Tepki Ver
96
22
11
8
8