Bir Türk, 700 TL'ye Aldığı Hurda Otomobili Modifiye Ederek 45 Bin TL'ye Sattı

80
64
28
6
5
Edirne'de sadece 700 TL'ye satın aldığı bir hurda aracı yürür hale getirip modifiye eden Onurcan Aksoy isimli bir vatandaş, "Karadayı" olarak isimlendirdiği aracını 45 bin TL'ye sattı. Şu sıralar Almanya yollarında olan Karadayı'nın yeni sahibi, bu araçla yarışmalara katılacağını söylüyor.

Edirne'de yaşamını sürdüren Onurcan Aksoy, bundan dört yıl önce kendi dükkanın da bulunduğu Edirne Sanayi Sitesi'ndeki bir hurdacıdan, sadece 700 TL karşılığında hurda bir araç satın aldı. Aracı yürür hale getirebilmek için 15 bin TL gibi bir harcama yapan Aksoy, bu araçla da bugüne kadar çeşitli etkinliklerde ödül aldı. Genç adam, şimdi bu aracı 45 bin TL'ye satmış durumda.

Hurda haldeyken alıp önce yürür hale getirdiği ardından da modifiye ettiği aracına "Karadayı" ismini veren Aksoy'un yolu, kısa bir süre önce Almanya'dan Türkiye'ye tatil için İlkay Seleci isimli bir vatandaşla kesişiyor. Araca hayran kalan Seleci, Aksoy'la görüştükten sonra bu aracı 45 bin TL karşılığında satın alıyor. Artık Seleci'ye ait olan Karadayı, şu sıralar Almanya yollarında.

İşte 700 TL'ye alınıp 45 bin TL'ye satılan o araç

Şahin

700 TL'ye aldığı hurda aracıyla ilgili açıklamalarda bulunan Onurcan Aksoy, aracı ilk aldıklarında motor, cam, çerçeve ve kablolarının bile olmadığını ifade ediyor. Tüm parçalarını kendilerinin temin ettiğini ifade eden Aksoy, aracı yaparken de yeni insanlarla tanışma imkanı yakaladıklarını sözlerine ekliyor.

Otomobil

Karadayı'nın yeni sahibi olan İlkay Seleci, aracı Frankfurt'a götürdükten sonra ülkede düzenlenecek olan yarışmalara katılacağını ifade ediyor. Satın aldığı aracın bir Türk aracı olduğunu göstermek için plaka değişikliği yapmayacağını dile getiren Seleci, Almanya'da da bu plakayla gezeceğini ifade ediyor.

Kaynak : https://www.hurriyet.com.tr/galeri-700-tlye-aldi-45-bin-tlye-satti-simdi-almanya-yolcusu-41592273/3
80
64
28
6
5
Emoji İle Tepki Ver
80
64
28
6
5