10
2
1
0
0

Artık elimiz ayağımız olan akıllı telefonların hâlâ yetersiz bataryaları gibi büyük bir sorunu bulunuyor. Batarya performansı en iyi olan akıllı telefonlar bile genelde 2 günde bir şarja ihtiyaç duyuyor. Hal böyle olunca telefonlarımızla birlikte düzenli olarak şarja bağımlı yaşıyoruz. Bu duruma alışmış olsak da bazı dönemlerde konuyla ilgili yenilikler görüyoruz. 

Bugün sizlerle, üzerine konulan telefonu şarj eden mouse pad’i inceleyeceğiz. Özellikle sürekli oyun oynayan veya bilgisayardan çalışan kişilerin tercih edebileceği bu mouse pad, kablosuz şarj akımı sayesinde telefonunuzu şarj etmeyi vadediyor. 

Kablosuz şarj edebilen mouse pad neler sunuyor?

Satın aldığımız mouse pad, yaptığımız incelemelerde akıllı telefonları sorunsuz bir şekilde şarj edebiliyor. Elbette bu noktada önemli bir detay var: mouse pad telefonları şarj de bunu çok düşük bir akımla sağlıyor. Yani telefonunuzu şarj etmek için mouse pad üzerine koyduğunuzda tam şarja ulaşması beklenenden çok daha uzun sürebiliyor. Ayrıca, mouse pad’in telefonu şarj etmek için koyulan bölümün bir tasarım hatasıyla ters tarafa koyulduğunu gördük. Bu da mouse kullanırken size rahatsızlık verebilir. 

80 TL’ye satılan bu mouse pad, malzeme kalitesi olarak da beklentimizin altında kaldı. Yine de "Ben oyun oynarken kenarda telefonumu kablosuz şekilde şarj etmek istiyorum" diyenler varsa mouse pad’in sorunsuz çalıştığını söyleyebiliriz. Lafı daha fazla uzatmadan, sizleri inceleme yaptığımız videoyla baş başa bırakıyoruz. İyi seyirler.

10
2
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
10
2
1
0
0